Fundació General UVUniversitat de ValènciaArts Escèniques Logo del portal

Presentació

El departament de Arts Escèniques de la Fundació General de la Universitat de València té com principals objectius:

  • Fomentar i divulgar el teatre i la dansa entre els estudiants universitaris.
  • Mantindre grups estables de teatre i dansa universitaris.
  • Crear i coordinar tallers de formació teatral i de dansa.
  • Coordinar i organitzar la programació estable de l’Aula d´Arts Escèniques de la Universitat de València a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau.

El desenvolupament de la seua activitat es centra en la gestió d’un ampli programa de formació teatral i dansa de l´alumnat universitari, la gestió i coordinació de le produccions teatrals de ASSAIG (Grup de Teatre de la Universitat de València) i del Grup de Dansa de la Universitat de València, i donar suport a la programació estable de l’Aula d´Arts Escèniques de la Universitat de València al la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau i la resta de les seues activitats d’arts escéniques.

El departament de Arts Escèniques de la Fundació General de la Universitat de València va ser creat a l’any 2005. Aquest departament va naixer amb la finalitat de consolidar tota la feina teatral que es portava realitzant en els últims 25 anys a la Universitat de València i poder així treballar més en la promoció, difusió, docència i creació teatral. La finalitat primordial, tant a l´aspecte formatiu com al merament interpretatiu, és donar entrada al teatre al procés educatiu dels estudiants universitaris.