Fundació General UVUniversitat de ValènciaArts Escèniques Logo del portal

La Fundació General, d’acord amb l’article 7 dels seus Estatuts, té com a missió fonamental cooperar en el compliment dels fins de la Universitat de València. Aquesta és una tasca que realitza mitjançant l’encomana de gestió de la Universitat, la qual desenvolupa a través de tres grans àrees d’actuació i dels seus serveis generals.

L’experiència i el coneixement de l’entorn sociocultural, formatiu i docent, així com de l’àmbit de la cooperació universitària al desenvolupament proporcionen a la Fundació General les eines necessàries per a configurar-se com a un pont, entre la Universitat de València i la societat, de transferència, divulgació, difusió, democratització cultural, formació i solidaritat.

Àrees d'actuació

 

  1. Cultura i Formació, que engloba l’Àrea d’Activitats Musicals (Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, Orfeó Universitari de València, Escola Coral La Nau, Club Coral de la Nau Gran i Colla de Dolçaines), la Col·lecció Martínez Guerricabeitia i Exposicions (arts plàstiques), Patrimoni Cultural (programes de catalogació i restauració del patrimoni), Arts Escèniques (teatre), Alumni UV i Voluntariat Cultural (participació universitària i ciutadana), el Centre Internacional de Gandia (Universitat d’Estiu de Gandia, postgraus i cursos), el Centre de Documentació Europea (informació i documentació), l’Hemeroteca Digital i el Projecte Futura.
  2. Serveis Universitaris, mitjançant l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) de la Universitat de València i la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat de la Universitat de València (UPD).
  3. Solidaritat, que inclou l’Àrea de Cooperació (Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València, sensibilització, beques, Programa 0,7 i InfoSud-Servei d’Informació i Documentació) i el Centre Universitari de Diagnòstic i Atenció Primerenca (CUDAP).

Serveis generals

 

Els serveis generals desenvolupen un treball de suport administratiu, informàtic, jurídic i de comunicació a les tres àrees de la Fundació General, així com a diversos projectes i programes de la Universitat de València atenent a l’encomana de gestió d’aquesta institució acadèmica. Els serveis generals de la Fundació General de la Universitat de València són:

  1. Administració (Comptabilitat i Fiscal, Recursos Humans i Tresoreria), dedicat a les tasques comptables, fiscals, de control pressupostari i la gestió de personal, entre altres funcions.
  2. Màrqueting i Comunicació, que dissenya i desenvolupa accions de màrqueting, imatge, publicitat, comunicació i difusió de les activitats i projectes de l’entitat.
  3. Informàtica, que dóna suport tècnic informàtic a tots els departaments, programes i àrees de la Fundació General.
  4. Jurídic, que elabora dictàmens i emet la seua opinió sobre les diferents vessants civils, mercantils i administratives, i de la normativa específica del sector fundacional.

Constitució de la Fundació

 

La Fundació General, inscrita en el Registre de Fundacions de la Comunitat Valenciana, es va constituir per la Universitat de València en juny de 1983, amb un fons inicial aportat per En Joaquín Maldonado Almenar.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies