Fundació GeneralUniversitat de ValènciaLa Nau Menuda Logo del portal

Nau Jove 2024

Fil conductor

 

activitats

 

matrícula

 

menjador

 

Fil Conductor

Activitats

Matrícula

Menjador

 

FIL CONDUCTOR
 

EstiuesART
 

En aquesta edició, el fil conductor que dona coherència a la proposta educativa és EstiuesART.

L'estiu ofereix un valuosíssim temps lliure per a descansar i desconnectar de la rutina diària. Des de l'Escola d'Estiu de la Universitat de València, volem transformar aquesta oportunitat que ens brinda l'estiu, en un espai on crear i comunicar-se.

L'art permet no sols desenvolupar la creativitat, l'expressió, la imaginació… sinó que és un mitjà per a expressar emocions, i fins i tot, proposar solucions creatives per a la vida quotidiana de manera imaginativa, flexible i resolutiva.

Us esperem!

 

ACTIVITATS
 

TALLER CULTURAL

TICs: conjunt d’eines i recursos tecnològics que faciliten la comunicació, accés a la informació, creació i l’intercanvi de continguts digitals.

ESPORTS INNOVADORS: Korfball, goalball, colpball, bijbol, ultimate, duni...

BANY: bany setmanal. 

El Programa d'activitats d'oci educatiu inclourà diferents activitats socioculturals, que s'organitzaran dins de les següents setmanes temàtiques:

1a setmana: ART INTERACTIU I TECNOLOGIA.

Comencem explorant l'art interactiu i la seua relació amb la tecnologia. Experimentem amb formes d'expressió artística que van més enllà dels mitjans tradicionals. Destaquem artistes valencians i valencianes contemporànies que realitzen aquesta fusió com Alejandra de la Torre.

2a setmana: STREET ART I GRAFITI COM A FORMA D'EXPRESSIÓ URBANA.

Aprofundim en l'art urbà i el grafiti. Fem una immersió total en la diversitat de l'expressió artística als espais urbans. Descobrim artistes valencians com Escif, conegut pel seu compromís amb temes ambientals, i Julieta XLF, que fusiona elements tradicionals amb una estètica contemporània.

3a setmana: ART SONOR I EXPERIMENTACIÓ AUDITIVA.

Ens submergim en l'art sonor i l'experimentació auditiva com a mitjà d'expressió artística contemporània. Mitjançant la música experimental explorarem les fronteres del so com a forma d'art, inspirant-se en artistes valencians com Mireia Pérez i Edu Comelles.

4a setmana: ART AMBIENTAL I SOSTENIBILITAT.

Posem de manifest l'art ambiental i la seua estreta connexió amb la sostenibilitat. Inspirats en artistes com Escif, els i les participants exploraran com l'art pot servir com a plataforma per a la consciència ecològica i el diàleg sobre temes crítics.

5a setmana: ART DIGITAL I REALITAT AUGMENTADA.

Ens centrem en l'art digital i la realitat augmentada. Inspirats pel treball innovador de l'artista catalana Carla Benages, tenim l'oportunitat d'experimentar amb l'art generatiu d’una experiència artística única.

ACTIVITATS: jocs i dinàmiques de grup, tallers d’arts plàstiques, taller de cinema, taller d’habilitats socials, taller d’escriptura creativa...

 

EXCURSIONS
 

1a setmana:

 • Ruta per Serra (2 de juliol): el recorregut ens mostrarà alguns del paisatges més característics del Parc Natural de Serra Calderona.
 • Platja Malva-rosa (5 de juliol): matí a la platja, on es preparen activitats lúdiques i esportives realitzades a la platja de la Malva-rosa.

2a setmana:

 • Natural Climb (9 de juliol): els i les joves gaudiran d’unes instal·lacions on disposaran dels instruments per a iniciar-se en el món de l’escalada.
 • Piscina del Parc Vedat (10 de juliol): passarem el matí en un entorn aquàtic on gaudirem de les diferents piscines.

3a setmana:

 • MIAU Fanzara (17 de juliol):  aquesta activitat es desenvolupa de 08:00 a 18:00 h. En primer lloc faran una visita pel MIAU (Museo Inacabado Arte Urbano). Després aniran al riu Millars i gaudiran de la seua vegetació i fauna de ribera.

4a setmana:

 • Centre de Turisme Rural “El Cerrao” (Sot de Xera) (24 al 26 de juliol): es tracta d’una estada amb pernoctació de dues nits. Conviurem durant tres dies gaudint de diferents activitats com ara una ruta al voltant de l’alberg, activitats esportives que ofereix aquest centre i diverses gimcanes. 

Més endavant us enviarem les normes bàsiques de convivència durant l’estada, a més del material que caldrà portar. L’eixida serà el dimecres 24 a les 08:30 h i tornarem el divendres 26 a l’hora del menjador, per tant, hi haurà servei de menjador.

 

CONEIX LA UV
 

 • “A tot arreu, tot el temps”:

Es tracta d’un taller en què s’informa els joves sobre temes com la intel·ligència artificial (IA) i la dependència tecnològica. Els ajuda a explorar el que hi ha darrere de les seues pantalles i l’impacte que pot tenir en les persones i el planeta.

 •  “De ratolins a curacions: el paper crucial dels models animals en la investigació biomèdica”:

Aquesta xarrada donarà als participants una visió general sobre com la investigació de malalties depén crucialment de la generació i anàlisi de models animals.

 • Centre Cultural La Nau

En aquesta activitat tindran dues visites: una a l’exposició “Pintar enfront de Tot” de Manuela Ballester, i una altra a “No hi ha espai, tot és temps. Àfrica en la memòria” de Calo Carratalá.

 

CRONOGRAMES
 

NAU JOVE 

GRUP A

NAU JOVE 

GRUP B

NAU JOVE 

GRUP C

 

MATERIALS 

 

MATRÍCULA
 

1) La matrícula de la Nau Jove s’ha de formalitzar a través de la Seu Electrònica UV.

2) A continuació, ja es pot emplenar la matrícula del menjador, també a través de la Seu Electrònica UV.

La inscripció és per a tot el mes. No es pot fer una inscripció per setmanes ni quinzenes.

La participació en l’Escola d’Estiu de la Nau Jove es fa segons les següents condicions legals.

 

La inscripció es fa en dos torns:
 

PRIMER TORN
 

De les 10 hores del 8 de maig al 19 de maig de 2024 destinat a:

 • Els membres de la comunitat universitària i de la Comunitat Alumni UV.*
 • Les persones usuàries que hagen participat en edicions anteriors, amb independència que tinguen la condició de comunitat universitària o Comunitat Alumni UV.

* Nota: Per a beneficiar-se del descompte cal acreditar una antiguitat mínima d'un any en la Comunitat de AlumniUV amb la subscripció AlumniUV Premium.

La prevalença de sol·licituds es fa per ordre d’inscripció.


SEGON TORN
 

De les 10 hores del 20 de maig al 26 de maig de 2024 destinat a:

 • Públic en general sempre que queden places lliures disponibles.

​La prevalença de sol·licituds es fa també per ordre d’inscripció.

Instruccions per a crear usuari de Seu electrònica UV.

És necessari que el navegador admeta finestres o elements emergents (pop-ups).

Més informació sobre el funcionament de la Seu electrònica UV.

 

SERVEI DE MICROBÚS 

 

AUTOBÚS BURJASSOT - BLASCO IBÁÑEZ – ELS TARONGERS (La Nau Menuda i La Nau Jove)

Cal portar als participants a la parada de l’autobús corresponent de cada campus, on els esperaran membres de l’equip de treball assignats. Qui no siga puntual en l’horari assignat serà responsable de fer el desplaçament pels seus mitjans.

1) PRIMERA PARADA CAMPUS DE BURJASSOT: l’autobús eixirà a les 8.10 hores des de la parada de tramvia Vicent Andrés Estellés.

2) SEGONA PARADA CAMPUS DE BLASCO IBÁÑEZ: es preveu que l’autobús arribe al voltant de les 8:30 hores a la porta de la Facultat d’Infermeria.

3) TERCERA PARADA CAMPUS DELS TARONGERS: una vegada hagen baixat els participants de La Nau Menuda, pujaran els participants de la Nau Jove que es desplaçaran fins al campus dels Tarongers (última parada).

Quant a la tornada, s’arreplegaran els participants de La Nau Jove (punt d’eixida) a les 14 hores i es farà la primera parada al campus de Blasco Ibáñez, on arreplegarà els participants de La Nau Menuda i es desplaçaran fins al campus de Burjassot.

Si els participants fan ús del menjador, les famílies podran arreplegar-los a la cafeteria on s’ofereix el servei a partir de les 14.45 hores.

 

PREUS DE L'ESCOLA D'ESTIU
 

Segons que estableix el Reglament d'execució pressupostària de la UV, els descomptes per més d'una matrícula es poden aplicar en combinació de les dues Naus.

Fills i filles de membres de la comunitat universitària de la UV

 

Primer fill/a

Segon fill/a

Tercer fill/a i següents

Nau Jove 303.96 € 296.20 € 296.20 €
190.04 € 159.87 €
Nau Menuda 194.88 €

 

Fills i filles de membres del Comunitat AlumniUV (Amics i antics alumnes)

 

Primer fill/a

Segon fill/a

Tercer fill/a i següents

Nau Jove 607.62 € 559.50 € 559.50€
232.27 € 219.82 €
Nau Menuda 259.84 €

 

Públic general

 

Primer fill/a

Segon fill/a

Tercer fill/a i següents

Nau Jove 675.47 € 658.23 € 658.23 €
422.30 € 399.68 €
Nau Menuda 433.07 €
Nota: Per a beneficiar-se del descompte cal acreditar una antiguitat mínima d'un any en la Comunitat de AlumniUV amb la subscripció AlumniUV Premium.
Aquests imports no inclouen el servei de menjador.
 

DOCUMENTACIÓ
 

És imprescindible per poder participar en l’Escola d’Estiu presentar la documentació requerida dins dels terminis següents:

 • Persones inscrites en el primer torn: del 8 al 19 de maig de 2024.
 • Persones inscrites en el segon torn: del 20 al 26 de maig de 2024.

Si no es facilita tota la documentació necessària, el jove no serà admés a l’Escola d’Estiu.
 

El procés de matrícula no acaba fins que la documentació siga revisada i la persona sol·licitant haja rebut un correu de confirmació de la recepció de la documentació. QUINA DOCUMENTACIÓ CAL APORTAR?

 

En el moment de fer la matrícula, cal que pugeu a Seu Electrònica UV la documentació que acredite la representació del menor:

 • DNI del pare o la mare (ambdós en el cas de separació, divorci o situació anàloga) i DNI del menor, si en té.
 • Llibre de família (o document equivalent).
 • SIP i, opcionalment, assegurança mèdica privada.
   

A més, cal penjar a Seu Electrònica UV, degudament encriptada amb contrasenya, la documentació següent:

 • Fitxa mèdica.
 • Si cal, fitxa de necessitats específiques i els informes mèdics oportuns.
 • En cas de malalties cròniques, consentiment per a l'administració de medicaments durant l'activitat i els informes mèdics oportuns.
 • Si no hi ha convivència per separació, divorci o per alguna situació anàloga, l'autorització degudament signada pels dos representants legals.
 • Documentació que acredite la representació legal del menor disposada judicialment, d'acolliment temporal, de privació de la pàtria potestat d'un o dels dos representants legals, ordres d'allunyament o situacions semblants.

Nota: Cal pujar tots els documents en un únic arxiu comprimit encriptat.

Una vegada emplenada la matrícula en Seu Electrònica UV, per seguretat s’ha d’enviar des del compte de correu electrònic utilitzat per a la formalització de la matrícula, la contrasenya que permet obrir la documentació encriptada a naujove@uv.es. Per si fora necessari contactar amb la persona usuària, s’ha d’incloure en el correu electrònic un telèfon de contacte. A més, cal indicar en l'assumpte Documentació.

Quan s'administraran medicaments durant l’horari de l’Escola d’Estiu?

En cas que un o una participant requerisca l’administració de medicació per malalties cròniques o alguna altra atenció sanitària durant l’activitat, la família o representants legals de l’infant han de lliurar el consentiment d’administració de medicaments durant l’activitat perquè l’equip de coordinació i/o animació puga subministrar la medicació o qualsevol altra atenció sanitària, ateses les indicacions establertes en l’informe de salut del metge o metgessa.
 

MENJADOR
 

PERÍODE DE MATRÍCULA DEL MENJADOR: del 8 de maig a les 10 hores al 9 de juny de 2024.


1) La matrícula de la Nau Menuda s’ha de formalitza a través de Seu Electrònica UV.

2) A continuació, ja es pot emplenar la matrícula del menjador, també a través de Seu Electrònica UV.

 

SERVEI DE MENJADOR

La Nau Jove disposa de dos serveis de menjador:
 

UBICACIÓ DEL MENJADOR PER CAMPUS

CAMPUS DE BURJASSOT- PATERNA

CAMPUS DE TARONGERS

Cafeteria enfront de l'edifici de Serveis Centrals 

Cafeteria al costat de l'Aulari Oest 


El dinar consisteix en un menú diari d’un primer, un segon plat i postres (amb diverses opcions per a triar), a més de pa i aigua. Hi ha la possibilitat d’usar el servei de menjador quinze dies, el mes sencer o en dies concrets.

Per al funcionament correcte del servei, cal comunicar a l’equip d’animació, a primera hora del matí, que es farà servir el menjador. En aquest cas, el pagament s’ha de fer al moment de dinar.

Si es necessita algun menú especial, s’ha de presentar un informe mèdic.

No hi ha servei de menjador:

 • El dia d’excursió de dia complet.
 • Els dies d’estada a l’alberg.
 • L’últim dia de l’Escola d’estiu.
   

PREU DEL MENJADOR 
 

Preu mensual (19 dies)

de l'1 al 30 de juliol de 2024 

 132 €

Preu per quinzenes

de l'1 al 15 de juliol de 2024 (11 dies)

 76 €

del 16 al 30 de juliol de 2024 (8 dies)

  56 €

 

CONTACTE

Fundació General de la Universitat de València
C/ Amadeu de Saboia, 4 - 5a
46010 Valencia
Tel. 963 531 074
naujove@uv.es