Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

La Universitat de València i la Direcció general de FP reuneix a reconeguts xefs en la seua nova formació en gastronomia

  • 21 de febrer de 2022
Image de la noticia

El Certificat Universitari en Comerç, Cuina i Dieta Mediterrània en Productes de la Pesca i l'Aqüicultura de la Universitat de València compta amb xefs d'alt prestigi com Samuel Naveira, Estrella Michelin del Rte Mu.na de Ponferrada, Rafa Soler Atanet Estrella Michelin del Rte Audrey´s de Calp, Ekaitz Apraiz del Espai Gastronòmic Tunateca de Barcelona, Jorge Andrés del Restaurant Vertical de València, José Antonio Sánchez Torres dels Restaurants Els Vents i Vila Antonia de Sant Joan d'Alacant i el xef Fran Espí del Restaurant La Sucural de València.

El Certificat Universitari en Comerç, Cuina i Dieta Mediterrània en Productes de la Pesca i l'Aqüicultura de la Universitat de València compta amb xefs d'alt prestigi com Samuel Naveira, Estrella Michelin del Rte Mu.na de Ponferrada, Rafa Soler Atanet Estrella Michelin del Rte Audrey´s de Calp, Ekaitz Apraiz del Espai Gastronòmic Tunateca de Barcelona, Jorge Andrés del Restaurant Vertical de València, José Antonio Sánchez Torres dels Restaurants Els Vents i Vila Antonia de Sant Joan d'Alacant i el xef Fran Espí del Restaurant La Sucural de València.


El curs està liderat per Javier d'Andrés, Director Gastronómico Ves-los e Vents (Grup La Sucursal) i José Miguel Soriano Catedrático de la Universitat de València.


El TP que ja ha obert la seua inscripció se celebrarà del 7 a l'11 de Març de 2022 en l'emblemàtic edifici Ves-los e Vents de València i permetrà a professionals de l'àmbit de la gastronomia, professors d'FP i escoles d'hostaleria a comprendre la diversitat de productes de la pesca i l'aqüicultura, conéixer les diferents matèries primeres i la seua manipulació, així com les aplicacions en cuina i en la Dieta Mediterrània, les noves tendències gastronòmiques i les tècniques culinàries aplicades als productes de la pesca i l'aqüicultura fruit de la col·laboració amb la Direcció general de Formació Professional (Conselleria d´Educació, Cultura i Esport).


Aquesta formació serà en format presencial i disposa únicament de 30 places.

 

Imatges: