Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

La Fundació Lluís Alcanyís participa en la XIV de Expociència

  • 28 de maig de 2022
Image de la noticia

El dissabte passat, les sis clíniques de la Universitat de València (UV) van participar en Expociència; la festa de la ciència, la tecnologia i la innovació que organitza la UV cada any. Enguany, la celebració va reunir més de 4.000 persones que van poder gaudir d'un centenar d'activitats lúdiques i divulgatives a l'aire lliure.

L'esdeveniment, que va tenir lloc en les instal·lacions del Parc Científic, va permetre a les Clíniques de la Universitat de València – Clínica Odontològica, Clínica Podològica, Clínica Optomètrica, CUNAFF, Clínica de Logopèdia i Clínica de Psicologia- donar-se a conèixer i connectar amb els més petits a través de jocs de coordinació, memòria, activitats d'acolorir, estudis de la trepitjada i tècniques de raspallat dental.

Així mateix, les activitats de les clíniques les van programar i van impartir voluntaris, professionals i directors de cadascuna d'elles. Entre els assistents van participar José Miguel Soriano, Director de CUNAFF; Amparo Rodrigo, Directora de la Clínica Optomètrica; Vicent Rosell, Director de la Clínica de Logopèdia; Antonio Capafons, Director de la Clínica de Psicologia; Filomena Estrela, en representació de la Clínica Odontològica i Hugo Belenguer representat la Clínica Podològica. 

Imatges: