Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

ClíniquesUV celebra el Dia Mundial de l'Ortodòncia

  • 15 de maig de 2024
Image de la noticia

Hui, en ClíniquesUV, ens unim a la celebració del Dia Mundial de l'Ortodòncia, una jornada dedicada a destacar la importància d'esta especialitat odontològica en la salut bucodental i la qualitat de vida de les persones.

En aquest dia tan significatiu, volem reconéixer l'ardu treball dels professionals de l'ortodòncia i destacar la rellevància d'una formació especialitzada en esta àrea.

En ClíniquesUV, estem compromesos amb l'excel·lència en la formació i atenció odontològica. Per això, oferim un Postgrau d'Especialització en Ortodòncia que es distingix pel seu enfocament innovador i la seua sòlida base científica. Aquest postgrau, pioner a la Comunitat Valenciana i el segon a Espanya des de 1980, té com a principals objectius millorar la qualitat de la formació especialitzada en Ortodòncia i harmonitzar la formació dels especialistes a Europa.

El nostre programa de postgrau combina una formació teòrica rigorosa amb una pràctica clínica intensiva. Durant almenys 16 hores setmanals, els alumnes treballen en tractaments d'ortodòncia en pacients reals, sota la supervisió de professionals de contrastada qualitat. A més, es dedica un temps significatiu a la formació teòrica, preclínica, en metodologia científica i investigació, preparant als estudiants per a abordar els desafiaments clínics més complexos amb confiança i competència.

En el Dia Mundial de l'Ortodòncia, reafirmem el nostre compromís amb l'excel·lència en la formació i pràctica odontològica. Agraïm a tots els professionals de l'ortodòncia la seua dedicació i contribució a la salut bucodental de la societat. En ClíniquesUV, continuem avançant en la nostra missió de proporcionar una atenció ortodòntica de qualitat i formar als especialistes del demà amb els coneixements i habilitats necessaris per a marcar la diferència en la vida dels seus pacients.