Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Els Estudiants de Podologia de la Promoció 2020-2024 Finalitzen les seues Practicum en la Clínica Podològica de ClíniquesUV

  • 10 de juny de 2024
Image de la noticia

Al maig de 2024, els estudiants del grau de Podologia de la promoció 2020-2024 van culminar les seues practicum en la Clínica Podològica de ClíniquesUV, gestionada per la Fundació Lluís Alcanyís (FLA).

Esta fita marca un pas crucial en la seua formació professional i destaca el compromís de la FLA i la Universitat de València amb l'excel·lència educativa.

La Fundació Lluís Alcanyís s'enorgullix de comptar amb un equip d'excel·lents docents i professionals en àrees com a odontologia, podologia, optometria, logopèdia, nutrició, activitat física adaptada, fisioteràpia i psicologia. Estos experts supervisen de prop les pràctiques dels estudiants, assegurant que reben una formació integral i d'alta qualitat. En la Clínica Podològica de ClíniquesUV, els estudiants han tingut l'oportunitat d'aplicar els seus coneixements en un entorn real, interactuant amb pacients i realitzant tractaments sota supervisió.

Imatges: