Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Se celebra el Divendres Endodòntic

  • 28 de febrer de 2023
Image de la noticia

El Màster en Endodòncia de la Universitat de València (gestionat per la Fundació Lluís Alcanyís i dirigit pel Prof. Forner), va organitzar el passat dia 17 una nova jornada dels coneguts “Divendres Endodòntics”.

En aquesta ocasió, es va celebrar una sessió clínica en la qual es van presentar diferents casos clínics agrupats en les següents presentacions:

Periodontitis apical persistent, a càrrec del Dr. Ufanós; Dificultats diagnòstiques amb els localitzadors electrònic d'àpex, de la Dra. Almenar; Varietats anatòmiques dels sistemes de conductes, presentats per la Dra. Iturralde; i Pautes d'actuació enfront de les fractures coronales, de la Dra. Muedra.

La jornada es va tancar amb la ponència del Dr. Iglesias, de la Universitat de Granada, sobre diagnòstic, com és tradicional en aquestes jornades. El seu títol va ser: Lesions Endodòntic-Periodontals. Del diagnòstic a la resolució Podrem previndre-les?

Els Divendres Endodòntics se celebren tres vegades a l'any i són unes jornades obertes organitzades pel Màster en Endodòncia, a les quals es pot assistir lliurement i fins i tot participar en les presentacions, previ consens amb l'organització d'aquests.