Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

El Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) gestiona un servei gratuït d’assessorament psicològic per a estudiants que, junt a l’assessoria jurídica, conforma les Assessories per a estudiants de la Universitat de València.

Què pots preguntar?

  • Qüestions psicològiques que et provoquen ansietat, depressió o dubtes.

  • Qüestions i problemes relacionats amb l'estudi (estratègies per a la millora del rendiment acadèmic, adquisició de bons hàbits i planificació i organització de l'estudi).

  • Com resoldre problemes d’autoestima i de motivació i com millorar els processos de presa de decisions.
     

Qui t'assessora?
Professionals sanitaris de la Psicologia amb experiència professional per a assessorar-te, orientar-te, donar-te informació i suport psicològic en general.

Com fer ús de les assessories per a estudiants?
Per fer-ne ús, cal concertar una cita emplenant el següent formulari. Les dades que s’hi indiquen es tractaran de forma confidencial.

 

És important que sàpiga que, si s'ha sol·licitat acollir-se al Servei d'Atenció a la Salut Mental de l'Estudiant, a través de SEDI, en la Clínica de Psicologia UV de la  Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat de València ha de saber el següent:
1 No s’atendrà en la clínica,  si Vosté
s’endarrereix més de 15 minuts de l’hora prevista.
2. Així mateix, si Vostè no acudeix, sense avís ni justificació, a una cita concertada, se li podrà descomptar l'hora d'atenció del total acordat. En cas de dues inassistències d'aquest tipus, decaurà el seu dret de rebre l'atenció.

Més informació i cita previa.