UV General FoundationUniversity of ValenciaMartínez Guerricabeitia Collection Logo del portal

La segona edició d’ARTemprén repartirà 10.000 euros en ajudes per a emprendre en art i patrimoni cultural

  • Entrepreneurship unit
  • December 22nd, 2022
Cartell
Cartell

La Universitat de València convoca la segona edició d'ARTemprén, un concurs d'emprenedoria en art contemporani i patrimoni cultural, dotat amb 10.000 € en ajudes. El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 14 de febrer de 2023.

La institució acadèmica ha obert el termini per a participar en aquest concurs dirigit a l'estudiantat de la UV l'objectiu del qual és proporcionar formació i ajudes econòmiques a persones interessades a emprendre en l'àmbit de l'art contemporani i del patrimoni cultural.

Les persones participants han de descriure breument una idea de negoci en fase inicial que es desenvoluparà al llarg del concurs i que donarà com a resultat final un projecte o prototip de producte o de servei. Una comissió d'avaluació seleccionarà els tres millors projectes que rebran una ajuda de 5.000 € per al primer classificat i dues ajudes de 2.500 € per al segon i el tercer classificat respectivament. Aquestes ajudes es destinaran a la implementació dels respectius projectes seleccionats.

Per a participar cal acreditar la matricula en una titulació oficial de grau, màster o doctorat de la Universitat de València o en algun dels títols propis de la Universitat de València de “Expert universitari en mercat i gestió d'art contemporani” o de “StartUp Management” durant el curs 2022/2023.

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència convoca aquestes ajudes amb el patrocini de Santander Universidades i en col·laboració amb la Col·lecció Martínez Guerricabeitia per a facilitar a l'estudiantat un programa formatiu en tècniques d'emprenedoria innovadora i assessorament que li permeta impulsar la seua idea de negoci en l'àmbit del mercat i la gestió de l'art contemporani i el patrimoni cultural.