University of Valencia logo Logo General Foundation Logo del portal

Imatge genèrica de València Thinks Global

 

VALÈNCIA THINKS GLOBAL. Imaginem el futur és un cicle de conferències i debats organitzat pel Centre Cultural La Nau i la Fundació General de la Universitat de València, en col·laboració amb la Institució Alfons el Magnànim, que a causa de la pandèmia de la Covid-19 s'ha vist obligat a derivar la seua programació a un format virtual. A partir del curs 2020-2021 recupera la presencialitat en algunes de les conferències que ofereix, que tenen lloc a l'Aula Magna de La Nau amb aforament limitat, inscripció prèvia necessària i gratuïta, i que es retransmeten en directe també per YouTube.

VALÈNCIA THINKS GLOBAL. Imaginem el futur es concep com un espai per a la conversa i el debat sobre temes urgents del present i la seua projecció futura. Vivim immersos en canvis profunds i volem tindre protagonisme en aquests. No ens conformem amb la resignació a l'inevitable: ben al contrari, volem participar en l'enllumenament d'un futur millor i de l'inèdit viable.

Amb aquest propòsit s'ha posat en marxa aquest fòrum en el qual rellevants intel·lectuals d'àmbit internacional es donen cita per a analitzar i reflexionar entorn de qüestions tan importants com el treball i els processos productius, l'emergència climàtica, les desigualtats socials hui, els desafiaments a la democràcia, els nous drets de la societat digital, els valors i organització de la convivència multicultural o les societats madures i l'autonomia personal, entre moltes altres.

Totes les sessions de VALÈNCIA THINKS GLOBAL. Imaginem el futur, incloses les celebrades presencialment, es retransmeten en directe a través del Canal YouTube del Centre Cultural La Nau i es poden recuperar posteriorment a través del mateix canal: http://www.youtube.com/c/CentreCulturalLaNauUV

 

Per a rebre informació sobre NOVES SESSIONS DE VALÈNCIA THINKS GLOBAL, pots subscriure’t a valenciathinksglobal-obscultuv@llistes.uv.es FENT CLIC ACÍ. Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment accedint a l’apartat ‘Donar-se de baixa’.

PROGRAMACIÓ I INSCRIPCIONS PER A LES SESSIONS PRESENCIALS: ACÍ

 

PROTOCOL COVID PER A LES SESSIONS PRESENCIALS:

1. S’informa a l’usuari/usuària que les seues dades personals es recolliran per si cal utilitzar la informació per a un control epidemiològic.
2. Totes les inscripcions es faran en línia.
3. No podran accedir al centre : 

  • Les persones amb símptomes compatibles amb la COVID19 
  • Les persones a qui se’ls haja diagnosticat la malaltia i que no hagen finalitzat el període d’aïllament
  • Les persones que es troben en període de quarantena domiciliària per haver tingut contacte estret amb alguna persona amb símptomes o diagnosticada de COVID19

4. S’hauran de respectar les mesures generals de prevenció de la transmissió:

  • Higiene de mans de manera freqüent i meticulosa, durant almenys, quaranta segons
  • Utilització de gel hidroalcohòlic
  • Bona etiqueta respiratòria: cobrir-se el nas i la boca amb un mocador en tossir i esternudar, i rebutjar-lo a una paperera amb tapa i pedal. Si no es disposa de mocadors, s’ha d’emprar la part interna del colze per a no contaminar les mans. 
  • Evitar tocar-se els ulls, el nas i la boca.
  • Mantindre sempre una distància de seguretat i utilitzar màscara higiènica o quirúrgica, homologada, sent obligatòria durant tota la permanència en les instal·lacions. No es permet l'ús de màscares amb vàlvules exhalatòries

SÍMPTOMES  COVID19
Si durant el desenvolupament de l’activitat tinguera símptomes compatibles amb la COVID19, avisarà al responsable de l’activitat, i seguirà les seues instruccions, abandonant el centre el més aviat possible.

Més informació sobre normativa per al públic específica per al Centre Cultural La Nau en el següent enllaç: https://www.uv.es/infoactiv/activitats/normativaperapublicval.pdf