University of Valencia logo Logo General Foundation Logo del portal

Imatge genèrica de València Thinks Global

 

VALÈNCIA THINKS GLOBAL. Imaginem el futur és un cicle de conferències i debats organitzat pel Centre Cultural La Nau i la Fundació General de la Universitat de València, en col·laboració amb la Institució Alfons el Magnànim, que a causa de la pandèmia de la Covid-19 es va veure obligat a derivar la seua programació a un format virtual. A partir del curs 2020-2021 va recuperar la presencialitat en algunes de les conferències, que començaren a celebrar-se a l'Aula Magna de La Nau amb aforament limitat, inscripció prèvia necessària i gratuïta, i que es retransmetien en directe també per YouTube. Aquest cicle va finalitzar la seua programació en juliol de 2021.

Totes les sessions es troben disponibles en: https://links.uv.es/observacult/YouTube

 

Sobre VALÈNCIA THINKS GLOBAL:

VALÈNCIA THINKS GLOBAL. Imaginem el futur es concep com un espai per a la conversa i el debat sobre temes urgents del present i la seua projecció futura. Vivim immersos en canvis profunds i volem tindre protagonisme en aquests. No ens conformem amb la resignació a l'inevitable: ben al contrari, volem participar en l'enllumenament d'un futur millor i de l'inèdit viable.

Amb aquest propòsit s'ha posat en marxa aquest fòrum en el qual rellevants intel·lectuals de l'àmbit internacional es donen cita per a analitzar i reflexionar entorn de qüestions tan importants com el treball i els processos productius, l'emergència climàtica, les desigualtats socials hui, els desafiaments a la democràcia, els nous drets de la societat digital, els valors i organització de la convivència multicultural o les societats madures i l'autonomia personal, entre moltes altres.

Totes les sessions de VALÈNCIA THINKS GLOBAL. Imaginem el futur, incloses les celebrades presencialment, es van retransmetre en directe a través del Canal YouTube del Centre Cultural La Nau i es poden recuperar a través del mateix canal: http://www.youtube.com/c/CentreCulturalLaNauUV