Logo de la Universitat de València Logo Innocampus Logo del portal

Concurs "La IA en el teu dia a dia"

  • 14 de novembre de 2023
Image de la noticia

Participa en el nostre emocionant concurs "La IA en el teu dia a dia" i demostra com la intel·ligència artificial ha canviat la teua vida per a millor!

Alguna vegada t'has meravellat davant la capacitat de la intel·ligència artificial per a simplificar i millorar les teues activitats quotidianes? Si és així, este concurs és per a tu! Volem conèixer les teues experiències amb la IA i premiarem la proposta més innovadora i beneficiosa.

En què consisteix el concurs?

Presenta un vídeo creatiu que mostre com utilitzes aplicacions d'intel·ligència artificial en la teua vida diària. Ja siga per a organitzar-te, aprendre una cosa nova, millorar la productivitat o resoldre problemes, volem veure-ho! Destaca com la IA ha marcat la diferència i t'ha permès ser un usuari responsable i conscient d'esta tecnologia.

Què estem buscant?

  • Originalitat: Explica'ns com has implementat la IA d'una manera única i creativa en la teua rutina diària.
  • Utilitat: Demostra com la IA ha tingut un impacte positiu i ha millorat la teua vida.
  • Responsabilitat: Destaca com utilitzes la IA de manera ètica i sostenible, sense comprometre la privacitat o la seguretat.
  • Benefici: Explica com l'ús de la IA ha portat beneficis tangibles per a tu i la teua comunitat.

A qui va dirigit?

A tot l'alumnat i personal (PDI, PAS i PIF) del Campus de Burjassot-Paterna. Pots presentar-te de manera individual o en un grup de fins a 3 persones.

Premis espectaculars:

  • Per a l'alumnat:.
    • Primer Lloc: xec regal de 200€ en La Tenda de la UV.
    • Segon Lloc: xec regal de 100€ en La Tenda de la UV.
    • Tercer Lloc: xec regal de 50€ en La Tenda de la UV.
  • Per al personal:
    • Premi únic de 100€ en La Tenda de la UV

Com participar:

  1. Crea un vídeo de fins a 3 minuts de duració on contes la teua història i mostres com utilitzes la IA en la teua vida diària.
  2. Puja el teu vídeo a la plataforma https://flip.com/0f9cc780 amb el teu compte de la UV abans del 27/11/23.
  3. Emplena el formulari de participació en (1 formulari per grup) en https://forms.gle/5XqceVKiKcGpAZ3p8
  4. Els premis s'atorgaran en l'activitat “cièncIA - Explorant els Avanços de la Intel·ligència Artificial en la Ciència” del dia 30/11/23, organitzada per Innocampus i que se celebrarà en el Saló de Graus de la ETSE-UV.

Els participants han d'assistir a l'activitat del dia 30 per a poder rebre el premi.

És la teua oportunitat de brillar i compartir com la intel·ligència artificial ha canviat la teua vida! Participa en "La IA en el teu dia a dia" i sé part d'una comunitat de persones apassionades per la tecnologia i la innovació. A més, podràs inspirar a uns altres a utilitzar la IA de manera responsable i beneficiosa.

No perdes l'oportunitat de guanyar premis increïbles i que et reconeguen les teues idees innovadores! El futur de la IA és a les teues mans.