Logo de la Universitat de València Logo Innocampus Logo del portal

CONVOCATÒRIA PARTICIPACIÓ INNOCAMPUS 22/23

  • 19 de setembre de 2022
Image de la noticia

Nova convocatòria per a participar com a membre de l'equip de treball del projecte INNOCAMPUS EXPLORA per al curs 2022-2023

Vols participar en Innocampus-Explora, el projecte interfacultatiu del Campus de Burjassot amb més de 6 edicions d'història i que ha realitzat multitud d'activitats interdisciplinàries super interessants?  

Necessitem estudiants creatius per a que ens ajuden a dinamitzar el projecte, aporten les seues idees i s'encarreguen de les xarxes socials. La participació es reconeix amb 1.5 crèdits, no interfereix amb exàmens i dona la possibilitat de ser autor/a de treballs publicats en congressos.  

Els requisits són estar matriculat en estudis de Grau o Màster en la UV., saber gestionar xarxes socials i coneixements d'ofimàtica.  

Envia un correu a innocampus@uv.es amb aquest document  correctament emplenat i puja un vídeo d'1 minut a https://flip.com/98152379. La data límit és el 30 de setembre a les 23:59h  

El barem de selecció és:  

1. Haver participat prèviament en el projecte de Innocampus (fins a 5 punts).  

2. Haver participat en altres activitats de divulgació científica o innovació educativa (fins a 3 punts).  

3. Vídeo presentat (fins a 2 punts).  

Addicionalment, l'equip innocampus podria sol·licitar-te una entrevista personal. La selecció final es publicarà durant la primera quinzena d'octubre.  

Esperem comptar amb tú!  

Aníma’t a participar!

Llista d'enllaços: