Logo de la Universitat de València Logo Innocampus Logo del portal

CONVOCATÒRIA PARTICIPACIÓ INNOCAMPUS 23/24

  • 29 de setembre de 2023
Image de la noticia

Oberta una nova convocatòria per a participar com a membre de l'equip de treball del projecte INNOCAMPUS EXPLORA per al curs 2023-2024. Estés el termini de presentació de sol·licituds fins al 6 d'octubre.

Vols participar en Innocampus-Explora (www.uv.es/innocampus), el projecte interfacultatiu del Campus de Burjassot amb més de 7 edicions d'història i que ha realitzat multitud d'activitats interdisciplinàries super interessants?

Necessitem estudiants creatius per a que ens ajuden a dinamitzar el projecte, aporten les seues idees i s'encarreguen de les xarxes socials. La participació es reconeix amb 1,5 crèdits, no interfereix amb exàmens i dona la possibilitat de ser autor/a de treballs publicats en congressos.

Els requisits són estar matriculat en estudis de Grau o Màster en la UV, saber gestionar xarxes socials i coneixements d'ofimàtica.

Envia un correu a innocampus@uv.es amb aquest document correctament emplenat i puja un vídeo d'1 minut a https://flip.com/db5661b8. La data límit és el 6 d'octubre a les 23:59h.

El barem de selecció és:

1. Haver participat prèviament, i de forma activa, en el projecte de Innocampus (fins a 5 punts).

2. Haver participat en altres activitats de divulgació científica o innovació educativa (fins a 3 punts).

3. Vídeo presentat (fins a 2 punts).

 

Addicionalment, l'equip Innocampus podria sol·licitar-te una entrevista personal. La selecció final es publicarà durant la primera quinzena d'octubre.

Esperem comptar amb tu!