Logo de la Universitat de València Logo Innocampus Logo del portal

PODCAST 2x2: "EL VI COM A OBJECTE D'ESTUDI" amb María José García Esparza

  • 5 de juliol de 2023
 

En aquest capítol del podcast, Mª José García Esparza, professora del departament de Tecnologia d'Aliments i directora del màster d'Enologia de la Universitat Politècnica de València, ens explicarà els aspectes més importants de l'elaboració dels vins i vins especials, i de l'anàlisi sensorial.

A partir del raïm, es duen a terme una sèrie d'operacions mecàniques i l'extracció del most, que es fermenta i després és sotmés a diversos processos. Què és de major importància al llarg de les etapes de producció Quines diferències hi ha entre vi negre i blanc? Per què són importants la fermentació malolàctica i els sulfits? Quina és la finalitat de l'anàlisi sensorial? Tot això i més, juntament amb Amparo Pérez i Marcos Folch, membres de Innocampus Explora.