Logo de la Universitat de València Logo Innocampus Logo del portal

Taula redona "Vi i Ciència"

  • 23 d’abril de 2023
Image de la noticia

L'equip INNOCAMPUS EXPLORA organitza la jornada "Vi i Ciència", a les 12h, a la sala Darwin amb tast i maridatge.

En les ponències es parlarà de la ciència que existeix darrere del procés de la vinificació i de noves estratègies de màrqueting en aquest sector. 
En la taula redona posterior, els cellers participants explicaran els diferents vins que podrem degustar.

Programa: 

VISIÓ CIENTÍFICA-TÈCNICA DEL VI 

12:00h “El procés de la vinificació: Del raïm al vi”. Mari Paz Quilez. Enòloga de Bodegas VEGAMAR 

12:20h “Què ocorre durant la criança d’un vi?: Canvis fisicoquímics”. Pepe Hidalgo. Enòleg de Bodegas Vicente Gandía  

12:40h “Noves tecnologies de comercialització en el vi: Realitat Augmentada”.  Juan García Valle. Enòleg-Comercial de Bodega Las Virtudes  

13:00h EXEMPLES  DE PRÀCTICA EMPRESARIAL I COMERCIALITZACIÓ  

Moderador: Francisco Higón Tamarit. Professor titular. Departament d’Economia Aplicada. Universitat de València. 

Bodegas Arráez 

Bodega Flors 

Bodegas Sierra Norte 

Bodegas Vicente Gandia 

Bodega Las Virtudes 

 

14:00h  DEGUSTACIÓ DE VINS I MARIDATGE 

El tast és possible gràcies a moltes dels nostres millors cellers: Bodegas Arráez, Bodegas Flors, Bodegas Las Virtudes, Bodegas Sierra Norte i Bodegas Vicente Gandia

El maridatge és a càrrec de Tardana Events. Provarem:

 * Mini baguette de truita de creïlla amb ceba, piquillos caramel·litzats i sal de pernil
 * Hamburguesita de "blanc i negre" amb faves baby
 * Mini hot dog de verdures saltades amb sèsam i Heura (pollastre vegetal)
 * Brioix de pulled pork amb adobats casolans

L'aforament és limitat i ELS TIQUETS ES REPARTIRAN DURANT LES PONÈNCIES. Carnet universitari imprescindible.