L'equip INNOCAMPUS EXPLORA organitza la jornada "Vi i Ciència", a les 12h, a la sala Darwin amb tast i maridatge.
En les ponències es parlarà de la ciència que existeix darrere del procés de la vinificació i de noves estratègies de màrqueting en aquest sector.
En la taula redona posterior, els cellers participants explicaran els diferents vins que podrem degustar.
Programa:
VISIÓ CIENTÍFICA-TÈCNICA DEL VI
12:00h “El procés de la vinificació: Del raïm al vi”. Mari Paz Quilez. Enòloga de Bodegas VEGAMAR
12:20h “Què ocorre durant la criança d’un vi?: Canvis fisicoquímics”. Pepe Hidalgo. Enòleg de Bodegas Vicente Gandía
12:40h “Noves tecnologies de comercialització en el vi: Realitat Augmentada”. Juan García Valle. Enòleg-Comercial de Bodega Las Virtudes
13:00h EXEMPLES DE PRÀCTICA EMPRESARIAL I COMERCIALITZACIÓ
Moderador: Francisco Higón Tamarit. Professor titular. Departament d’Economia Aplicada. Universitat de València.
Bodegas Arráez
Bodega Flors
Bodegas Sierra Norte
Bodegas Vicente Gandia
Bodega Las Virtudes
14:00h DEGUSTACIÓ DE VINS I MARIDATGE
El tast és possible gràcies a moltes dels nostres millors cellers: Bodegas Arráez, Bodegas Flors, Bodegas Las Virtudes, Bodegas Sierra Norte i Bodegas Vicente Gandia
El maridatge és a càrrec de Tardana Events. Provarem:
* Mini baguette de truita de creïlla amb ceba, piquillos caramel·litzats i sal de pernil
* Hamburguesita de "blanc i negre" amb faves baby
* Mini hot dog de verdures saltades amb sèsam i Heura (pollastre vegetal)
* Brioix de pulled pork amb adobats casolans
L'aforament és limitat i ELS TIQUETS ES REPARTIRAN DURANT LES PONÈNCIES. Carnet universitari imprescindible.