Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent - Caixa Ontinyent - ESET
per a la Innovació i configuració de territoris intel·ligents

valencià  castellano-español
Entitats participants

28/11/2017

Jornada sobre ètica en els negocis i en les organitzacions

Dimarts que ve 28 de novembre, dins de les activitats de la Càtedra InnovatiOnt, tindrà lloc una jornada sobre Ètica en els negocis i en les organitzacions, conduïda pel professor Manuel Guillén Parra, Director de la Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV (Institute for Ethics in Communication and in Organizations), professor visitant del Centre Hoffman d'Ètica dels Negocis de la Universitat de Bentley, a Boston, i investigador visitant del Institute for Global Law and Policy (IGLP), en la Universitat d'Harvard.
Al matí, a partir de les 11:30, tindrà lloc una sessió en l'Aula Magna del Campus d'Ontinyent, i posteriorment es desenvoluparà una reunió de treball amb un grup d'empresaris i representants dels agents socioeconòmics d'Ontinyent i el seu entorn per a tractar el tema.

Veure la informació de la sessió dins de la UHO 2017 [+]

02/11/2017

Concessió dels Premis InnovatiOnt 2017 a l’excel·lència dels Treballs de Fi de Grau

S'han concedit els premis InnovatiOnt 2017 als Treballs de Fi de Grau, reconeixent la qualitat acadèmica, l'estudi i/o contribució a la innovació i l'impacte del tema tractat sobre el desenvolupament econòmic i social de l'entorn.
Els premis seran lliurats pel Vicerector d'Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València, Guillermo Palao, en un acte que tindrà lloc el 28 de novembre a les 11:30 en l'Aula Magna del Campus d'Ontinyent.

Veure la resolució dels premis [+]

18/10/2017

Jornada "La innovació empresarial a Ontinyent: casos d'èxit"

Dimecres que ve 18 d'octubre a la vesprada la Càtedra Universitària InnovatiOnt al costat de ATEVAL, l'Associació d'Empresaris del tèxtil de la Comunitat Valenciana, organitzen la sessió “La innovació empresarial a Ontinyent: casos d'èxit”.
La sessió tindrà lloc en la seu de ATEVAL, carrer del Telers, 20, de 17:30 a 19:30, i serà una excel·lent oportunitat de conèixer de primera mà l'experiència en innovació de dos empresaris del nostre entorn, així com els reptes i oportunitats de la innovació en el sector.

Veure el VÍDEO de la jornada [+]
Veure el programa de la jornada [+]

26/6/2017

Convocatòria dels Premis InnovatiOnt 2017 a l’excel·lència dels Treballs de Fi de Grau

Es convoquen els premis InnovatiOnt als Treballs Fi de Grau curs 2016-2017 per tal de reconèixer la qualitat acadèmica i l’impacte del tema tractat en treballs que han de versar sobre aspectes relacionats amb la innovació empresarial o social i la configuració de territoris intel·ligents d’aplicació a l’àrea socioeconòmica d’Ontinyent.

Veure tota la informació dels premis [+]

26/5/2017

Taller "El finançament de la R+D+i en les empreses i els desgravaments fiscals de la innovació"

La Càtedra InnovatiOnt organitza un taller pràctic amb exemples reals i casos pràctics sobre finançament i fiscalitat de la innovació, dirigit als/as empresaris/àries que vulguen augmentar la seua capacitat innovadora mitjançant la utilització d'eines de finançament i oportunitats fiscals.

Més informació sobre el taller [+]

Per motius d'organització, el taller ha sigut reprogramat; pròximament s'indicaran les noves dates del mateix.
 

27/4/2017

Acte de presentació del llibre sobre la innovació empresarial a Ontinyent

Dins dels actes del Dia del Llibre a Ontinyent, el proper dijous 27 d’abril es presentarà el llibre “La innovación empresarial en Ontinyent y su entorno”, resultat dels treballs de la Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent - Caixa Ontinyent - ESET per a la innovació i configuració de territoris intel·ligents (InnovatiOnt), amb la introducció d'En Jorge Rodríguez, Alcalde d'Ontinyent.
El llibre, que recull el resultat de l’informe més recent i complet de la situació de la innovació empresarial a la població i a la seua àrea de influència, serà presentat el dijous 27 a les 19 hores a la Biblioteca Sant Josep, Av. Manuel Sanchis Guarner d’Ontinyent.
Veure convocatòria [+]

10/2/2017

Oferta de contractes de pràctiques per a col·laborar en les activitats de la Càtedra

S'ofereix als estudiants contractes de pràctiques extracurriculars amb borsa econòmica per a col·laborar, especialment amb les microempreses d'Ontinyent, en la potenciació de l'ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació.
Més informació [+]

20/1/2017

Reunió de la comissió mixta de la Càtedra InnovatiOnt

El passat divendres 20 de gener de 2017, a la seu del Campus d’Ontinyent de la Universitat de València va tenir lloc la reunió de la Comissió mixta de la Càtedra. En la reunió es va presentar la memòria d’activitats 2016 i es va aprovar el pla d’activitats de la Càtedra InnovatiOnt per a l’any 2017 amb el corresponent pressupost de despeses.
A més, es va fer entrega a les entitats patrocinadores de la Càtedra, Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent i Ontinet.com, del diploma de reconeixement i el detall que la Universitat de València va concedir-les en la I Jornada de UVCàtedres del passat dia 4 de novembre de 2016.

Foto de la reunió [+] Foto del lliurament de reconeixements [+]

1/12/2016

Publicació de l'informe sobre la innovació empresarial a Ontinyent i el seu entorn

S'ha publicat l'informe "La innovació empresarial a Ontinyent i el seu entorn". L'informe conté els resultats de l'estudi realitzat per la Càtedra InnovatiOnt i ha sigut editat pels professors Vicente Cerverón i Josep-Antoni Ybarra, codirectors de la Càtedra, han participat com a autors a més dels anteriors els professors Álvaro Tomás Estrada, María Jesús Santa Maria Beneyto, José Miguel Giner Pérez i Antonio Fuster Olivares, i ha sigut publicat per la Universitat d'Alacant amb ISBN 978-84-16724-22-2
Imatge de la portada [+]
Accés on-line al llibre [+] (amb Google Preview) .

1/12/2016

Participació de la Càtedra en el Fòrum I+T Ontinyent 2016

El dijous 1 de desembre al matí, en el Centre Cultural de Caixa Ontinyent, la Càtedra InnovatiOnt participarà en el Fòrum I+T Ontinyent 2016, organitzat per l'Ajuntament d'Ontinyent juntament amb el Clúster Nacional d'Innovació i Sostenibilitat (INNOVALL).
Els directors de la Càtedra presentaran en el Fòrum les activitats de la Càtedra i l'informe sobre innovació empresarial a Ontinyent i el seu entorn.
Més informació [+].

24/11/2016

Seminari sobre Innovació en la Universitat d'Hivern d'Ontinyent

El dijous 24 de novembre a la vesprada, en el Centre Cultural de Caixa Ontinyent, tindrà lloc un seminari sobre innovació organitzat per la Càtedra InnovatiOnt dins de la Universitat d'Hivern d'Ontinyent 2016. En el mateix es presentaran els resultats de l'estudi sobre innovació empresarial a Ontinyent i  seu entorn, i a continuació se celebrarà una taula redona amb participació de destacats experts i responsables de polítiques d'innovació.
Es pot consultar ací tota la informació de la Universitat d'Hivern d'Ontinyent 2016 [+], incloent el programa de la sessió.

Presència en els mitjans: el Periòdic d'Ontinyent [+] , LoClar [+]

10/6/2016

Inici de l'estudi sobre innovació empresarial a Ontinyent i el seu entorn

En els pròxims dies s'inicia l'estudi sobre innovació empresarial, per la qual cosa estudiants col·laboradors de la Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent - Caixa Ontinyent - ESET per a la innovació i configuració de territoris intel·ligents entrevistaran als responsables de les principals empreses d'Ontinyent i del seu entorn per a recaptar dades sobre els processos d'innovació que desenvolupen.
Agraïm per endavant la col·laboració de totes elles.

6/6/2016

Participació en la conferencia-col·loqui “Innovació i formació en el territori” amb el premi Nobel d'Economia Eric Maskin

El dilluns 6 de juny a les 11,30 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent els directors de la Càtedra, professors Vicente Cerverón i Josep-Antoni Ybarra, participen en la Conferencia-Col·loqui amb el professor Eric Maskin, Premi Nobel d'Economia 2007, organitzada per la Fundació Campus Ontinyent.
Més informació [+]

23/3/2016

Reunió de la Comissió mixta de la Càtedra

El dia 23 de març de 2016, a la seu del Campus d’Ontinyent de la Universitat de València a l’Avinguda Comte Torrefiel 22 d’Ontinyent, va tenir lloc la reunió de la Comissió mixta de la Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent - Caixa Ontinyent - ESET per a la innovació i configuració de territoris intel·ligents, amb la presència de representants de totes les entitats implicades. En la reunió es va nomenar oficialment els responsables de la Càtedra, es va aprovar el programa anual d’activitats i el pressupost de despeses per a l’any 2016.

10/3/2016

Constitució de la Càtedra d' Innovació i configuració de territoris intel·ligents

La Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent - Caixa Ontinyent - ESET per a la innovació i configuració de territoris intel·ligents es crea com una estructura acadèmica estable destinada a l'estudi, l'aplicació i la divulgació dels processos relacionats amb els territoris intel·ligents, especialment els relacionats amb la innovació, en el context geogràfic d'Ontinyent i el seu entorn, i estarà codirigida pel professor Vicente Cerverón, de la Universitat de València, i pel professor Josep-Antoni Ybarra, de la Universitat d'Alacant.
La Càtedra compta amb l'aportació econòmica anual de 10.000 euros de cadascuna de les entitats patrocinadores, Ajuntament d'Ontinyent, Caixa Ontinyent i l'empresa Ontinet.


  NOTÍCIES PUBLICADES [+]
 

Informació i contacte: innovationt@uv.es