Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Investigació i Desenvolupament en Biotecnologia i Biomedicina Logo del portal

Novetats màster: remodelament web i xarxes socials

facebook Mbiotec

El nou disseny web és més intuïtiu i visual i a més està acompanyat i potenciat per les noves xarxes socials del Màster

13 de de maig de 2016

Des del màster en I+D Biotecnologia i Biomedicina de la Universitat de València portem mesos treballant per redissenyar la web i crear una interfície molt més intuïtiva que ajudie a l'estudiant a visualitzar de forma més senzilla les opcions que aquests estudis li ofereixen.

Al començament de la nova web una sèrie d'imatges canvien automàticament per oferir-li als alumnes els aspectes més importants i el que defineix al Màster en I+D Biotecnologia i Biomedicina de la UV.

  • Pràctiques en empreses de referència: realitzaràs les teues pràctiques en empreses líders.
  • Professorat d'alt prestigi i reconeixement internacional: Més de 40 professors entre nacionals i internacionals
  • Apostem per la docència interactiva. Estudiaràs seguin un nou model educatiu que fomenta la interacció.

El nou disseny de la web continua amb la priorització de la informació més important en sis cercles, visibles res més entrar a la pàgina, on l'estudiant pot trobar fàcilment el preu total del màster, el nombre de crèdits que té, el nombre de places, si és presencial o no, el calendari oficial i el lloc en el qual s'imparteix.

L'apartat novetats solament ha canviat en el seu disseny però continua sent l'agenda de la Facultat, on l'estudiant pot trobar tots els esdeveniments que es realitzen relacionats amb el màster. La part més nova és el blog, on un equip de redactors s'encarrega de publicar característiques del màster i la importància que té la fisiologia en el dia a dia, ja sigui a través de nous estudis o recerques o recordant algunes de les més importants de la història. El blog també és un espai per aclarir conceptes del màster, com la metodologia que s'utilitza o les branques de coneixement que s'imparteixen, i a més suposa un espai perquè alumnes i antics alumnes publiquin les seves recerques.

Finalment, al final de la nova web podem trobar de nou sis cercles, aquesta vegada orientats a nous estudiants que es decideixin a estudiar en la Universitat de València i vulguin conèixer aspectes bàsics abans de mudar-se com l'allotjament, el transport, el cost de la vida, la protecció sanitària i l'oci i l'esport que ofereix la Universitat.

A tots aquests canvis i novetats cal sumar-li la difusió dels mateixos a les xarxes socials: a través de Facebook Twitter compartim el contingut del màster així com altres notícies relacionades amb la fisiologia i el món de la Universitat de València. Si t'interessen aquests àmbits, no oblidis seguir-nos i compartir-ho amb tots els teus companys!

Etiquetes València , Màster , Web
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies