Universitat de ValènciaOferta Científic Tecnològica AgroalimentacióOferta Científic Tecnològica Agroalimentació Logo del portal

Aliments dietètics i/o de règim

Conéixer els diferents aliments dietètics i/o de règim: definició, tipus i classificació, ús fisiològic al llarg de les etapes de la vida.

Aliments funcionals

Estudi del panorama actual dels aliments funcionals: definició, tipus i classificació, propòsit i avantatges sobre els aliments tradicionals.

Analítiques químiques avançades

Desenvolupament de mètodes d'anàlisis per a determinar contaminants orgànics, tradicionals i emergents, en matrius alimentàries i mediambientals.

Assessorament i suport tècnic en contaminants

Anàlisi rutinària, cribratge i monitoring de diferents contaminants orgànics en matrius mediambientals i alimentàries.

Assessorament i suport tècnic sobre l'efecte de pesticides en abelles i productes de ruscos

Determinació dels nivells de pesticides en abelles i altres productes del rusc i l'avaluació del risc.

Caracterització dels efluents de depuradores

Anàlisis de qualitat d'aigües d'un efluent de depuradora determinat diferents tipus de contaminants (drogues d'abús, medicaments, pesticides...).

Classes de Fisiologia dins del curs preparació per a a l'examen BIR

Classes impartides en el Col·legi Oficial e Biòlegs per a la preparació de l'examen BIR.

Determinació de la toxicitat crònica d'amoni i nitrit en estadis juvenils de l'anguila (Anguilla anguilla) i la seua influència en la susceptibilitat

Contracte amb l'Ajuntament de València.

Genòmica i Proteòmica en Toxicologia

Curs En línia organitzat pel Col·legi de Químics de Sevilla.

Identificació de compostos desconeguts, profiling i tipificació de biomarcadors

Identificació de compostos desconeguts presents en la mostra, identificació empremtes dactilars o perfils per a la identificació de la mostra.

Investigació de l'estat de contaminació en ecosistemes aquàtics mitjançant l'ús de biomarcadors

Contracte amb l'empresa RED CONTROL S.L.

Post-graduate Course on Environmental Proteomics

Curs impartit en la Universitat del Algarbe (Portugal).

Qualitat i seguretat alimentària

Proporcionar la qualificació necessària en matèria de seguretat i qualitat alimentària per a la producció i posada en el mercat de productes innocus.