Conéixer els diferents aliments dietètics i/o de règim: definició, tipus i classificació, ús fisiològic al llarg de les etapes de la vida.
Estudi del panorama actual dels aliments funcionals: definició, tipus i classificació, propòsit i avantatges sobre els aliments tradicionals.
Desenvolupament de mètodes d'anàlisis per a determinar contaminants orgànics, tradicionals i emergents, en matrius alimentàries i mediambientals.
Anàlisi rutinària, cribratge i monitoring de diferents contaminants orgànics en matrius mediambientals i alimentàries.
Determinació dels nivells de pesticides en abelles i altres productes del rusc i l'avaluació del risc.
Anàlisis de qualitat d'aigües d'un efluent de depuradora determinat diferents tipus de contaminants (drogues d'abús, medicaments, pesticides...).
Classes impartides en el Col·legi Oficial e Biòlegs per a la preparació de l'examen BIR.
Contracte amb l'Ajuntament de València.
Curs En línia organitzat pel Col·legi de Químics de Sevilla.
Identificació de compostos desconeguts presents en la mostra, identificació empremtes dactilars o perfils per a la identificació de la mostra.
Contracte amb l'empresa RED CONTROL S.L.
Curs impartit en la Universitat del Algarbe (Portugal).
Proporcionar la qualificació necessària en matèria de seguretat i qualitat alimentària per a la producció i posada en el mercat de productes innocus.