Conéixer els diferents aliments dietètics i/o de règim: definició, tipus i classificació, ús fisiològic al llarg de les etapes de la vida.
Estudi del panorama actual dels aliments funcionals: definició, tipus i classificació, propòsit i avantatges sobre els aliments tradicionals.
Desenvolupament de mètodes d'anàlisis per a determinar contaminants orgànics, tradicionals i emergents, en matrius alimentàries i mediambientals.
Desenvolupament de mètodes d'anàlisi química per productes de neteja, cosmètics, olis vegetals, i altres.
Anàlisis sobre salut i demografia amb les dades del Servei d'Informació Poblacional.
Anàlisi rutinària, cribratge i monitoring de diferents contaminants orgànics en matrius mediambientals i alimentàries.
Determinació dels nivells de pesticides en abelles i altres productes del rusc i l'avaluació del risc.
Assessorament als editors de revistes científiques sobre les noves polítiques editorials a desenvolupar en el context de la ciència oberta.
Assessoria estadística en els projectes d'investigació.
Avaluació i viabilitat de polítiques d'accés obert a la ciència per als serveis d'investigació responsables de la política investigadora.
Anàlisis de qualitat d'aigües d'un efluent de depuradora determinat diferents tipus de contaminants (drogues d'abús, medicaments, pesticides...).
Elaboració de l'estudi: Camins per a la competitivitat de l'Empresa Valenciana.
Elaboració de l'estudi sobre Estratègies Empresarials i orientació a la cooperació de les Empreses Valencianes.
Investigació de l'equilibri en xiquets amb obesitat.
Investigació en control postural.
Curs d'especialització en Parasitologia Alimentària des de 2001.
Participació del grup d'investigació en la formació a responsables sanitaris sobre les principals zoonosis parasitàries des del 2015.
Identificació de compostos desconeguts presents en la mostra, identificació empremtes dactilars o perfils per a la identificació de la mostra.
Sistemes de suport a la presa de decisions, Programari de predicció.
2014-2015. Lifelong Learning Programme (LLP). Comenius: Action for school. Responsable: Paz Viguer. Participants: Maria F. Rodrigo, Diana Paricio.
Model d'anàlisi sobre la capacitat per a dur a terme amb èxit estratègies de cooperació empresarial.
Elaboració d'un model d'autoavaluació sobre la capacitat de les empreses per a innovar.
Utilització de models experimentals animals (diferents ceps de ratolins i rates, Secció de Producció animal, SCSIE). Aïllament, anàlisi i caracterització d'àcids nucleics (DNA i RNA, especialment miRNAs) i proteïnes mitjançant tècniques de biologia molecular (restricció, amplificació PCR, seqüenciació, dot-blot, southern i northern blot, western-blot). Anàlisi bioinformática. Clonatge i expressió de gens en sistemes heteròlegs (tant en bacteris, llevats i cèl·lules eucariotes superiors, com en sistemes d'expressió “cell-free”) i producció i purificació de proteïnes recombinants. Producció d'anticossos policlonals en conills. Cultius cel·lulars, SCSIE.
Organització de cursos i tallers.
Organització del congrés "Waves and Winds of Strategic Leadership for Sustainable Competitiveness".
Promoció d'hàbits i polítiques que afavorisquen la ciència oberta en universitats i centres d'investigació
Proporcionar la qualificació necessària en matèria de seguretat i qualitat alimentària per a la producció i posada en el mercat de productes innocus.
Serveis relacionats amb l'àrees de Genòmica; Proteòmica; Microscòpia: Microscòpia electrònica (SEM i TEM) i Microscòpia làser confocal; Cultius cel·lulars; Citometria de flux i Producció animal.
Sessions de diagnòstic, reflexió i orientació per a famílies empresàries en relació amb la propietat, el govern, la direcció de l'empresa, i el govern de la relació empresa-família.