Logo de la Universitat de València Logo GAP Grup de Psicofísica Aplicada Logo del portal

Participació de doctorandes del Departament d'Òptica i Optometria i CC. de la Visió en un congrès internacional d'Optometria i CC. de la Visió 2023

  • 3 d’octubre de 2023

Les doctorandes del Departament d'Òptica i Optometria i Ciències de la Visió han participat en el Congrés Internacional d'Optometria a Braga, Portugal

En aquesta edició els continguts són variats i pretenen abastar àrees com la neuroptometria, la visió binocular, les distròfies corneals, entre altres temes, al mateix temps que es promocionen i destaquen els treballs de recerca científica realitzats en diversos centres d'investigació nacionals i internacionals. Totes les doctorandes van presentar en aquesta edició treballs relacionats amb les seues investigacions. Enhorabona a totes elles!

  • La doctoranda Rosa Vila va presentar el seu pòster ‘Revisiting manual keratometry: analyzing the potential of poder vector decomposition of the astigmatism in a Helmholtz's keratometer’.
  • Per part seua, la doctoranda Alba Herrero va presentar el seu pòster de ‘Comparison of the FACT with and without glare in the over 50s’, com a part dels seus resultats preliminars de la seua Tesi Doctoral.
  • La doctoranda Sara Ferrer va presentar una comunicació oral que portava per títol ‘Adapting a manual focimeter for marking permanent engravings in progressive lenses’.
  • Raquel Salvador va presentar una altra comunicació oral que es va titular ‘Age-Stratified Regression Analysis of Javal's Rule: Improving Astigmatism Prediction through Advanced Power Vector Analysis’.

 

AlbaRosa y Raquel

Raquel

SaraTodas