Logo UVRobotic and Advanced Surgery Chair Logo del portal

Col·laboració amb instituts tecnològics i universitaris

La Càtedra col·labora amb instituts tecnològics i universitaris per a potenciar la innovació en cirurgia robotitzada en l'àmbit de la sanitat pública valenciana.

Actualment el grup d'investigadors proponents de la Càtedra han establit marcs de col·laboració amb centres tecnològics i universitaris gràcies al suport de l'Agència Valenciana de la Innovació, amb un doble objectiu:

  • Contribuir a l'intercanvi de coneixements, promoure la investigació traslacional i impulsar la innovació docent i tecnològica en el camp sanitari.
  • Generar investigació aplicada i desenvolupament de solucions a mesura, fomentant les línies d'actuació que aporten un benefici a la societat.

Entidades colaboradoras

Centre tecnològic en el camp dels polímers, amb desenvolupaments en tota la cadena de valor, des de fabricants de matèria primera a transformadors i usuaris finals. A través I+D+i, contribueixen a resoldre els reptes que es planteja la societat en relació amb els plàstics, per a millorar la qualitat de vida de les persones i assegurar la sostenibilitat mediambiental.

Mantenen desenvolupaments per a la millora i caracterització de materials polimèrics biocompatibles per a aplicacions mèdiques: pròtesi, regeneració òssia, reconstrucció de teixit… Desenvolupament de recobriments amb propietats antibiòtiques per a material sanitari, i en el cas de sòls i revestiments, així com en el camp de la conductivitat elèctrica dels plàstics per a dispositius mèdics de monitoratge del pacient.

Centre concertat entre l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i la Universitat Politècnica de València (UPV). És un centre tecnològic en el camp del comportament del cos humà i la seua relació amb els productes, els entorns i els serveis que utilitzen les persones. Desenvolupaments aplicats en el camp de la biomecànica, l'ergonomia i l'enginyeria emocional i les seues aplicacions. Desenvolupament integral de productes i serveis en tots els camps de la tecnologia sanitària, sota la premissa de millorar la qualitat de vida de les persones.

Col·laboren estretament amb els diferents agents del sector, com ara les empreses fabricadores de productes i serveis sanitaris, les administracions, els grups mèdics i altres centres d'investigació, nacionals i internacionals, conjuminant necessitats, visions i desenvolupant solucions integrades que donen resposta als reptes del sector sanitari.

Centre d'investigació universitari dependent de la Universitat de València. Actualment constituït per tres grups d'investigació que abasten diferents disciplines associades a l'àrea de les tecnologies de la informació i les comunicacions. Aquestes activitats es concreten en projectes i contractes sobre sistemes de gestió d'informació, aplicacions telemàtiques al trànsit i transport, gràfics per computador i realitat virtual, sistemes d'integració de discapacitats, simulació de maquinària civil, serveis de xarxa i seguretat informàtica i procés digital d'imatges.

Centre de recerca i desenvolupament de la Universitat Politècnica de València. Desenvolupa la seua activitat en l'estudi, anàlisi i desenvolupament d'investigació bàsica i aplicada per a cobrir els aspectes de control, sensorització, programació i planificació dels sistemes robotitzats en les seues diferents plataformes (braços articulats, robots mòbils i robots humanoides).