University of Valencia logo Logo Unit for Rural Development and Evaluation of Public Policies (UDERVAL) Logo del portal

UDERVAL ultima els detalls per al II Congrés Interdisciplinari sobre despoblació

  • Unit for Rural Development and Evaluation of Public Policies (UDERVAL)
  • October 12nd, 2023
Fotografia d'un municipi rural a l'hivern

A poc menys de dues setmanes, s'están enllestint les darreres qüestions d'un esdeveniment que tindrà com a seu principal la Casa de la Ciència (seu del CSIC a València) i que se celebrarà del 25 al 27 d'octubre.

Els membres d'UDERVAL, encarregats de l'organització del II Congrés Interdisciplinari sobre Despoblació ja ha publicat el programa.

L'esdeveniment pivotarà al voltant de: les conferències, les sessions de comunicacions i les taules rodones.

Respecte a les primeres, es comptarà amb ponents de la rellevància de Francesc Boya Alós, secretari general per al Repte Demogràfic, Teresa López, presidenta de FADEMUR, o Vicente Pinilla, catedràtic en el Departament d'Estructura i Història Econòmica i Economia Pública de la Universitat de Saragossa.

Pel que fa a les comunicacions, s'han rebut al voltant de 50 propostes que es presentaran els dies 25 i 26 en sessions paral·leles i en tres sales diferents. 

A les taules rodones participaran científics, membres de diferents administracions locals i representants dels principals partits polítics estatals. D'aquestes una se celebrarà a Requena, on els participants també visitaran el municipi.

Per a estar al corrent de les darreres notícies segueix-nos en X (Twitter): @UdervalUV o en la pàgina web del congrés