UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Pràctiques en empreses

El Màster inclou un mòdul de pràctiques externes, a través del qual l’estudiant podrà realitzar 9 crèdits (250 hores) en empreses i entitats de l’Economia Social amb les quals la Universitat de València manté convenis de col·laboració. Els professionals que realitzen el Màster podran sol·licitar l’Autopracticum, és a dir, es computaran com a nombre d’hores de les pràctiques en empreses les que realitzen en la mateixa empresa on exerceixen el seu treball.

Mobilitat i intercanvi d’estudiants i professors

L’alumne tindrà la possibilitat de realitzar algunes assignatures del Màster en altres universitats que oferisquen un màster de característiques similars. De la mateixa manera, el màster acceptarà professors d’eixes universitats per a impartir alguna assignatura o seminaris en el nostre màster.

Això serà possible gràcies a la col·laboració que l’IUDESCOOP manté amb la Xarxa ENUIES i la Xarxa RULESCOOP entre d’altres.

Des del curs 2013-14 existeix la possibilitat de realitzar la Doble Titulació amb el Master Management dell’Economia Sociale de la Universitat de Bolonya en Itàlia.

Borsa de treball

L’estudiant que finalitze el Màster amb èxit podrà entrar a formar part de la borsa de treball gestionada per l’IUDESCOOP.

Els informes d’inserció laboral de l’Oficina d’Ocupació de la Universitat de València (OPAL) revelen que la taxa d’inserció laboral dels egresats d’aquest màster és una de les més elevades.

Exalumnes del Màster en Economia Social

Els i les alumnes del Màster poden mantenir una estreta relació entre ells i amb els seus professors i tutors una vegada finalitzats els seus estudis de Màster, a través del grup de Facebook d’Alumnat Màster Economia Social UV, del Servei d’Alerta de CIDEC, de la Xarxa de Joves Investigadors en Economia Social o de l’Associació CIRIEC-Espanya, entre altres vies de comunicació. Això permet als egresats romandre informats, actualitzar els seus coneixements, obtenir assessorament puntual sobre oportunitats d’ocupació o formació i participar en jornades, congressos o seminaris sobre Economia Social.