UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Màster en Economia Social (Cooperatives i Entitats no Lucratives) de l’IUDESCOOP és un títol oficial de postgrau, homologat i reconegut pel Sistema Europeu d’Educació Superior i acreditat per l’ANECA, que capacita professionalment per a la direcció i gestió d’empreses i entitats de l’economia social i dóna accés al Programa Oficial de Doctorat en Economia Social.

És presencial, s’imparteix en castellà i té una duració de 60 crèdits. Pot realitzar-se a temps complet en un any o a temps parcial en dos.

L’estudiant haurà de cursar:

  • 36 crèdits de caràcter obligatori (incloent-hi el Treball de Fi de Màster)
  • 15 crèdits d’especialitat: “Cooperatives i societats laborals” o “entitats no lucratives (associacions i fundacions)”
  • 9 crèdits a escollir entre perfil professional (pràctiques en empresa) i perfil investigador (mòdul d’Investigació en Economia Social que dóna accés al Programa de Doctorat en Economia Social)

L’objectiu del Màster és millorar els nivells de capacitació dels professionals que estiguen disposats a treballar en aquestes organitzacions o a emprendre en projectes d’economia social, i desenvolupar les seues habilitats per a la investigació científica aplicada. L’alumnat del Màster obtindrà coneixements i capacitats per a la creació, administració i direcció de cooperatives, entitats no lucratives i altres entitats de l’economia social, en els seus diferents àmbits: econòmic, jurídic, fiscal, comptable, laboral, estratègic, comercial, de recursos humans, financer, etc.