UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Màster Universitari en Creació i Gestió d’Empreses Innovadors (Màster EI), és un títol oficial de Postgrau, pioner en la Comunitat Valenciana en el terreny de la innovació i l'emprenedoria.

  • El Màster EI va dirigit fonamentalment, però sense ànim d'exclusió, a titulats universitaris motivats per convertir-se en agents dinamitzadors de la innovació en empreses i organitzacions existents, que vulguen especialitzar-se en l'àrea d'Intel·ligència competitiva / Bussiness development i desitjosos per liderar la identificació, planificació i obertura de noves línies de negoci, amb major valor afegit i un bon potencial de creixement.
  • El Màster EI també té com a finalitat formar a titulats amb esperit emprenedor que volen llançar nous projectes empresarials o participar en la gestió de start-ups.

El requisit acadèmic per a optar a cursar el Màster és estar en possesió del títol de Grau, Llicenciat o Enginyer de qualsevol disciplina encara que tenen prioritat d'admissió els titulats de branques cientificotècniques.

El Màster EI és un títol de postgrau profesionalitzador que desenvolupa en l'alumne competències bàsiques per a la posada en marxa de projectes empresarials que tinguen la innovació com a factor diferenciador principal.

El Màster EI admet amb prioritat a:

  • Titulats amb  vocació emprenedora, decidits a incorporar la innovació amb component essencial de la proposta de valor.           
  • Personal tècnic i de gestió de companyies ja constituïdes que desitgen formar-se en metodologies i ferramentes més avançades en gestió de la innovació i el canvi 
  • Emprenedors amb un projecte empresarial en marxa i amb la voluntat d'aprendre les metodologies d'avantguarda en el llançament i gestió de companyies innovadores.
  • Personal tècnic i comandaments mitjans d'institucions investigadores i tecnològiques que busquen dotar-se d'una formació especialitzada en Gestió de Projectes d'I+D+i

A l'octubre 2019 començarà la 12ª edició del Màster EI de la UV, en la Facultat d´Economia.