UVemprénUniversitat de València Logo del portal

CONVOCATÒRIA 2023

pdfBases de la convocatòria.

urlData publicació TAULER D'ANUNCIS DE LA UV: 04/07/2023

Resolució de persones beneficiàries: Tauler d'anuncis de la UV

OBJECTE

És un programa dissenyat per a impulsar la capacitat emprenedora del nostre estudiantat prenent com a base els resultats dels programes d’emprenedoria institucionals de la Universitat de València; està obert a estudiants de grau, màster o doctorat, i a alumniUV que hagen participat en algun programa UVemprén (https://www.uv.es/uv-empren/ca/programes.html).

Aquest programa engloba un conjunt de serveis orientats a facilitar a les persones emprenedores:

  • UVemprén Mentoring: programa de mentoria estratègica per a contribuir al creixement dels projectes seleccionats.
  • Accés a programes de formació i jornades tècniques segons les necessitats formatives detectades.
  • Espais de treball situats als campus de la UV on desenvolupar els projectes emprenedors sota la supervisió de la Xarxa de Preincubadores i la Incubadora UVemprén StartUP

REQUISITS

Els requisits que han de complir les persones sol·licitants són els següents:

  • Estar matriculada en una titulació oficial de grau, màster o doctorat de la UV en el curs acadèmic en el qual es presenta la sol·licitud.
  • Tenir o haver tingut una vinculació a través dels diferents programes, beques i ajudes ofertes per UVemprén.
  • Ser alumni de la UV, sempre que s’haja participat en un programa UVemprén.
  • Per a optar a aquests espais és necessari que el projecte haja sigut valorat en el Punt d’Assessorament UVemprén (https://www.uv.es/uv-empren/ca/programes-uvempren/uvempren-startup/startup-mentoring/presentacio.html) i superar un procés de selecció que tindrà en compte els criteris d’innovació i creativitat, viabilitat, equip i les ganes que demostren els seus components conforme als criteris que estableix aquesta convocatòria.

.

ESPAIS

UVemprén compta amb dos espais físics, moblats, d’ús compartit, amb connexió a internet i que estan ubicats al Campus de Tarongers de la UV:

  • El primer es troba a l’Aulari Sud (avinguda dels Tarongers, s/n, València), preparat per a l’ús simultani de dos equips de treball.
  • El segon està a l’edifici dels Instituts d’Investigació (carrer de Serpis, 29), preparat per a l’ús simultani de tres equips de treball. Aquest últim espai està dotat a més d’un projector.

Aquests espais són de titularitat de la UV i estan assignats a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén) per a desenvolupar el programa UVemprén StartUP. Els espais UVemprén StartUP s’han concebut com a lloc de treball amb un ambient pràctic en el qual establir relacions professionals, crear contingut i intercanviar impressions per al seu posterior desenvolupament.

Els equips seleccionats també podran accedir mitjançant reserva a espais de reunions i de formació. A través d’aquests espais es facilita el contacte amb altres espais de col·laboració del nostre ecosistema emprenedor. També permeten accedir als diferents recursos oferits per UVemprén, com ara beques per a programes formatius, actes, pràctiques nacionals i internacionals d’emprenedoria, assessorament i mentoria, informació sobre finançament, concursos o convocatòries de premis i altres possibilitats.

 

SOL·LICITUDS

Termini de presentació:

INSCRIPCIÓ

La cessió gratuïta podrà produir-se a favor d'una única persona o a favor d'un equip de fins a sis persones.

PROCEDIMENT. Has de seguir tots els passos:

1 Omplir el formulari annex.

2 Sol·licitar la participació per ENTREU amb una instància general dirigida a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén), mitjançant el tràmit “UVemprén StartUP Espacios” en gestions específiques de la unitat.

instancia general - startup-espais

i adjuntar: