UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial va realitzar una Jornada sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible a Alzira

  • 11 de maig de 2021
Jornada sobre ODS de l'Aula Empresocial en Alzira

El passat 6 de maig, l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València va celebrar en la localitat valenciana d'Alzira una nova jornada dins del seu cicle d'activitats relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

L'Aula Empresocial, en el marc del seu tercer cicle d'activitats, té previst realitzar cinc jornades sobre els ODS amb un eix temàtic cadascun. La Jornada celebrada a Alzira va ser la primera d'aquestes cinc, sent «Planeta» el seu eix temàtic.

La Jornada va ser inaugurada per l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez García. Seguidament, la directora de l'Aula Empresocial, la catedràtica de la UV Pilar Alguacil; i Fidel García, cap del Servei de Desenvolupament Local de Divalterra, van presentar les activitats previstes per a aquest any de l'Aula Empresocial.

A continuació, Pilar Alguacil va impartir una conferència sobre els ODS i l'Agenda 2030-Eix Planeta. Després, Antonia Sajardo Moreno, professora titular d'Economia Aplicada de la UV va exposar la ponència «Alineament de les empreses amb els ODS: cap a la transformació econòmica i social a Espanya». Per a acabar la taula de conferències, Emili Altur, gerent de Novaterra, va presentar «Els ODS: un nou marc d'actuació local». Finalment, es va passar a la taula de bones pràctiques, que en aquesta ocasió va comptar amb la participació de Tienda Solidaria Adec, Patatas Lázaro i Sapiens.

Les pròximes Jornades sobre ODS tindran lloc el 21 de maig a Gandia, el 27 de maig a Vilamarxant, el 10 de juny a Sagunt i el 23 de setembre a València.

Documentació:

Presentació Cicle Jornades

Cartell

Jornada Comarcal Alzira

Los ODS: Un nou marc d'actuació local

ODS Eix Planeta Alzira

Sapiens, Comunitats Energètiques

ADEC, tenda solidària