UVemprénUniversitat de València Logo del portal

CERTIFICAT EN TÈCNIQUES D'EMPRENEDORIA INNOVADORA

OBJECTIUS DEL CURS

El curs “TÈCNIQUES D'EMPRENEDORIA INNOVADORA” permet a les persones emprenedores universitaries treballar i millorar idees de negoci innovadores amb el suport de personal emprenedor i professional d'àmplia experiència.

Per a això, comptaran amb 4 mòduls de 5 hores en les quals cada ponent llançarà un repte a l'alumnat i posteriorment li donarà feedback sobre ell.

Una vegada finalitzat el curs, les persones participants a totes les sessions rebran un certificat del curs “Tècniques d'Emprenedoria Innovadora” de 20 hores de duració.

HORARI I INSCRIPCIÓ

HORARI

4 sessions online els dies 11, 13, 18 i 21 de maig de 2021

Horari: de 15:30 a 20:30 hores

TERMINIS

Inscripció al curs: del 25 de març fins al 26 d'abril de 2021

CONVOCATÒRIA DE BEQUES

Bases reguladores del programa “UVemprén CAMPUS” dirigides al estudiantat de grau, màster i doctorat de la Universitat de València per a l'admisió a la segona edició del “CERTIFICAT EN TÈCNIQUES D'EMPRENEDORIA INNOVADORA” en el marc del Campus d'Emprenedoria UVemprén – Santander Universidades .

Resolució definitiva de persones beneficiàries (TAULER D'ANUNCIS DE LA UV 06/05/2021)

METODOLOGIA

Els mòduls d'aquest curs tindràn una metodologia blended, de manera que es combinaran les sessions online amb el professor i les de treball autònom dels participants.

Cadascun d'ells es dividirà en tres parts: una primera sessió explicativa amb el docent, treball autònom on es farà front a un repte, i finalment sessió de posada en comú i feedback.