UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Guía jurídica y fiscal del cohousing cooperativo. En la Comunidad Valenciana.
Escuela Cooperativismo Agroalimentario Iniciacion a las Cooperativas Agroalimentarias.
Programa 3 Cicle Jornades.
Aula Empresocial.

INFORMACIÓ GENERAL

L'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (EMPRESOCIAL) organitza la XII edició d'este curs dins del programa UVemprén Aules i té l'objectiu de completar la formació dels assessors comptables i fiscals en matèria de cooperatives, així com per a la millor capacitació dels responsables dels departaments corresponents de organitzacions regionals i nacionals, així com de les cooperatives de major grandària, i dels grups cooperatius.

El Vicerectorat d'Innovaciò i Transferència convoca la IV edició de les ajudes de matricula a l'estudiantat de la XII edició del Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable.

DADES DEL DIPLOMA

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 34.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Fins al 07/11/2022

Data d'inici: Novembre 2022

Data de finalització: Juliol 2023

Matrícula: 975 € (import preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social) per a estudiants en general. 900 € (import preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social) per a socis i personal empleat de Gredos San Diego coop; socis de l'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals i socis, personal tècnic i empleat de cooperatives integrades en les Federacions de Cooperativs Agroalimentàries d'Espanya.

Requisits d'accés: Grau/Llicenciatura/Diplomatura. Estudiants als quals els quede menys d'un 10% dels crèdits necessaris per a obtenir el seu títol de grau. Condicionats a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic. En segon lloc, va dirigit a assessors fiscals, auditors, gestors, tècnics administratius i gestors de cooperatives i d'organitzacions representatives d'aquestes, afegint a l'especialització un component de reciclatge professional. En aquest cas, no és necessària la titulació.

Modalitat: En línia

Entitats Col·laboradores: Asociación Española de Asesores Fiscales-AEDAF / Caixa Popular-Caixa Rural Coop. C.V. / Confederación Española de Cooperativas Agroalimentarias (CCAE) / Confederación Española de Empresas de Economía Social (CEPES) / Diputació Provincial de València / Gredos San Diego Sociedad Cooperativa Madrileña.

Fes la teua preinscripció ací.

CONVOCATÒRIA D'AJUDES

Important: abans de demanar l'ajuda de matrícula has de fer la preinscripció en ADEIT

SOL·LICITA LA TEUA  AJUDA

  • PROCEDIMENT: has de seguir estos 3 pasos:

        1. PREINSCRIPCIÓ al Diploma d'Especialització en la plataforma ADEIT

         2. DESCARREGA l'imprés, emplena'l i signa'l.

         3. Sol·licitar la beca en la SEU ELECTRÒNICA amb una instància general dirigida a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén) mitjançant el tràmit "Ajudes Gestió Tributaria 2022", segons es mostra en la següent imatge i adjuntar:

  • Imprés de sol·licitud.
  • Justificant de preinscripció. (PDF del correu electrònic).

DIRECCIÓ

Organitzador: Departament de Dret Financer i Història del Dret

Direcció: María del Pilar Alguacil Marí. Catedrática de Universidad. Departament de Dret Financer i Història del Dret. Universitat de València.

MÉS INFORMACIÓ

Telèfon: 961 603 000

E-mail: informacion@adeituv.es