UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Guía jurídica y fiscal del cohousing cooperativo. En la Comunidad Valenciana.
Escuela Cooperativismo Agroalimentario Iniciacion a las Cooperativas Agroalimentarias.
Programa 3 Cicle Jornades.
Aula Empresocial.

Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible - Cooperatives i empreses amb triple impacte

L'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i sostenible agrupa un conjunt d'activitats tendents a facilitar i fomentar l'Emprenedoria en l'àmbit de l'Economia social, així com la sostenibilitat en l'emprenedoria.

Es tracta d'una iniciativa de la Universitat de València, i del grup d'investigació DEREMPRESA, que compta amb l'ajuda de la Diputació de València, i amb la col·laboració del projecte DIGISOST (referència RTI2018-096295-B-C21), de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València, així com d'Oficoop, l'oficina d'informació i orientació cooperativa de la Confederació de cooperatives de la CV.

El model de l'Economia social, entre uns altres, pot aportar molt sobre les necessitats de sostenibilitat que en l'actualitat es plantegen molts emprenedors, especialment els més joves. Encara que existeixen altres iniciatives per a facilitar o incentivar l'emprenedoria, des de l'Aula Empresocial es posa el focus en una modalitat d'emprenedoria innovador per les seues característiques socialment responsables i sostenibles dels tres vessants: social, econòmica i mediambiental. Amb la mirada posada en els Objectius de Desenvolupament Sostenible, es posa el focus en la innovació per a la generació d'empreses sostenibles.

Des de la perspectiva jurídica, fiscal i econòmica, es realitzen activitats de formació, investigació i difusió científica per a millorar el nivell de coneixement d'aquestes empreses innovadores entre els potencials emprenedors, i els faedors de polítiques públiques.

 

Agenda

Diputació de València

Segueix-nos

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre us desplaceu per apropar o allunyar el mapa