UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Guía jurídica y fiscal del cohousing cooperativo. En la Comunidad Valenciana.
Escuela Cooperativismo Agroalimentario Iniciacion a las Cooperativas Agroalimentarias.
Programa 3 Cicle Jornades.
Aula Empresocial.

Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible - Cooperatives i empreses amb triple impacte

L'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i sostenible agrupa un conjunt d'activitats tendents a facilitar i fomentar l'Emprenedoria en l'àmbit de l'Economia social, així com la sostenibilitat en l'emprenedoria.

Es tracta d'una iniciativa de la Universitat de València, i del grup d'investigació DEREMPRESA, que compta amb l'ajuda de la Diputació de València, i amb la col·laboració del projecte DIGISOST (referència RTI2018-096295-B-C21), de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València, així com d'Oficoop, l'oficina d'informació i orientació cooperativa de la Confederació de cooperatives de la CV.

El model de l'Economia social, entre uns altres, pot aportar molt sobre les necessitats de sostenibilitat que en l'actualitat es plantegen molts emprenedors, especialment els més joves. Encara que existeixen altres iniciatives per a facilitar o incentivar l'emprenedoria, des de l'Aula Empresocial es posa el focus en una modalitat d'emprenedoria innovador per les seues característiques socialment responsables i sostenibles dels tres vessants: social, econòmica i mediambiental. Amb la mirada posada en els Objectius de Desenvolupament Sostenible, es posa el focus en la innovació per a la generació d'empreses sostenibles.

Des de la perspectiva jurídica, fiscal i econòmica, es realitzen activitats de formació, investigació i difusió científica per a millorar el nivell de coneixement d'aquestes empreses innovadores entre els potencials emprenedors, i els faedors de polítiques públiques.

Novetats

Taller en cooperatives
01/09/23

L'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (AulaEmpresocial) de la Universitat de València UVemprén i la Diputació de València, dins de les ajudes destinades a la formació, foment i difusió de l'economia social en la Comunitat Valenciana, atorgades per la Generalitat Valenciana,...

Jornada final de l'II Cicle de Jornades sobre Organitzacions Conscients
01/09/23

El 26 de setembre va tindre lloc l'última jornada de l'II Cicle de Jornades sobre Organitzacions Conscients organitzat per l'Aula Empresocial de la Universitat de València i patrocinat per Caixa Popular. En la seua segona edició el cicle ha comptat amb quatre jornades, dirigides en particular al...

 

Agenda

Diputació de València

Follow us

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre us desplaceu per apropar o allunyar el mapa