UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Curs d'Emprenedoria Creativa d’UVemprén Campus prepara la seua segona edició

  • July 2nd, 2020
Image de la noticia

El pròxim 14 de juliol tindrà lloc la segona edició del Curs d'Emprenedoria Creativa, l'activitat formativa de nivell inicial que forma part del programa UVemprén Campus amb el patrocini de Santander Universidades.

Després de l'èxit de la primera edició del dia 18 de juny, en la qual es van cobrir totes les places disponibles, es convoca la segona edició d'aquesta acció formativa que enfoca l'emprenedoria com un procés creatiu, un instint humà fonamental que tots tenim i que podem desbloquejar. Durant el curs s'apliquen els conceptes del procés creatiu: observació, prototipat, iteració i gestió del fracàs amb l'objectiu d'acostar-nos a la idea de pensar com una start-up. Durant el curs es desenvoluparan habilitats associades a l'emprenedoria com el pensament creatiu, el pensament reflexiu, l'aprenentatge col·laboratiu o les habilitats comunicatives.

Podran participar en aquesta convocatòria totes les persones matriculades en qualsevol grau, màster o doctorat de la Universitat de València durant el curs 2019-20. En aquest sentit, Santander Universidades ofereix la possibilitat d'optar a una de les 40 beques que posa a la disposició de l'alumnat participant.

El curs, que se celebrarà el dia 14 de juliol de 9.30 a 13.30 hores, tindrà una metodologia blended, de manera que durant la sessió es combinaran la interacció amb el professor i el treball autònom dels participants. L'encarregat d'impartir l'activitat serà Javier Pagán, director de la Fundación Educativa Activa-t.

El termini d'inscripció en el curs d'Emprenedoria Creativa romandrà obert fins al 7 de juliol, i es pot formalitzar a través d'aquest enllaç.