UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Obert el termini per a participar en la 2a edició del Campus AgrotecUV Innova de la Universitat de València en el marc del conveni de col·laboració amb la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana

  • April 19th, 2024
Cartel campus AgrotecUV Innova 2024

Des del 4 d'abril ja pots realitzar la inscripció per al Campus AgrotecUV innova, organitzat per UVemprén a través del conveni de col·laboració amb la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana

El Campus AgrotecUV Innova s'organitza en una Escola d'Estiu d'Innovació i un hackathon en agroalimentació sostenible i saludable amb 15.000€ en premis i la possibilitat de posar la teua idea en marxa. Tindrà lloc entre els dies 1 i 5 de juliol en horari de 9h a 13:30h, en l'edifici Instituts d'Investigació (C/ Serpis, 29)

Està dirigit a estudiants oficials de grau, màster i doctorat de la Universitat de València del curs 2023-2024, així com egressats dels últims dos cursos acadèmics.

Consistix en:

.- Un programa formatiu intensiu en innovació per a capacitar a l'estudiantat per a generar idees de negoci i projectes emprenedors innovadors de triple impacte al voltant de l'agroalimentació sostenible i saludable, tant humana com animal.

.- Sis premis econòmics, un de 5.000 €, dos de 2.000 € cadascun i tres accèssits de 1.000 € per als sis millors projectes emprenedors.

.- Tres premis d'allotjament (valorats en 1.000 € cadascun) que permetran accedir en els espais del cotreball del Parc Científic de la Universitat de València, al programa formatiu i tindre l'oportunitat d'incorporar la idea com a projecte innovador en la incubadora UVemprén StartUP i la incubadora d'alta tecnologia de la Universitat de València, AgrotecUV.

L'estudiantat que complete el programa formatiu obtindrà un “Certificat de tècniques d'emprenedoria innovadora en agroalimentació” de la Universitat de València.

Per a ampliar la informació pots visitar la nostra pàgina web.