UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Inicia el programa ToxiCOIL-UV (Collaborative Online International Learning in Toxicology) amb xarrades sobre Riscos Emergents i Seguretat Alimentària, per proposar solucions d'emprenedoria innovadores per part de l'estudiantat

  • April 23rd, 2024
Image de la noticia

La primera sessió del programa formatiu ToxiCOIL dirigit a l'estudiantat universitari, va tindre lloc el passat 16 d´abril de 2024. Participen estudiants de la Universitat de València, la Universitat de Cartagena (Colòmbia) i la Universitat de Medicina i Farmàcia de Cluj-Napoca (Romania), en el marc del Campus UVemprén - Santander Open Academy. Hi ha un total de vint-i-cinc estudiants inscrits, els quals rebran una formació per generar i dissenyar un repte i/o una idea de negoci innovadora que permeta projectar solucions de seguretat alimentària des de la vessant toxicològica, mediambiental i les ciències de la salut, així com des d’estratègies de revaloració de subproductes, inclosos en els ODS de l’Agenda 2030.

En aquesta sessió l'estudiantat del curs van realitzar activitats d'ICEBREAKER per tal de conèixer als participants i establir un ambient col·laboratiu de treball. Es van presentar els tutors de les tres universitats que donaran suport al llarg d´aquest mesos, la Dra. Karina Caballero de la Universitat de Cartagena (Colòmbia), la Dra. Oana Mîrza de la Universitat de Medicina i Farmàcia de Cluj-Napoca (Romania), la Dra. Cristina Juan i la Dra. Ana Juan-García de la Universitat de València.  Al llarg de les properes setmanes tindran lloc més sessions que estan programades no sols de formació sinó també de treball i orientació per a les solucions d´emprenedoria innovadores.

Aquest programa guardonarà als equips que presenten els millors projectes amb un primer premi de 700 €, dos premis accèsit de 350 €, i fins a un màxim de 600 € en xecs regal per a gastar en La Tenda de la Universitat de València.