UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial celebra un seminari formatiu sobre cooperatives

  • June 23rd, 2021
L'Aula Empresocial celebra un seminari formatiu sobre cooperatives

El passat 22 de juny, l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València va organitzar un seminari formatiu titulat «Les cooperatives de segon grau».

El seminari es va realitzar en el marc del Diploma d'Especialització en Gestió Comptable i Fiscal de Cooperatives que s'imparteix en ADEIT, i va estar obert a totes les persones interessades. Es van tractar les principals qüestions jurídiques i fiscals de les cooperatives de segon grau.

L'esdeveniment va ser inaugurat per Pilar Alguacil, catedràtica de Dret Tributari i Financer de la Universitat de València i directora de l'Aula Empresocial i del Diploma. Seguidament, es va passar a la primera ponència sobre el règim jurídic de les cooperatives de segon grau, de la mà de Carlos Vargas, catedràtic de la Universitat d'Almeria i director del CIDEC. A continuació, va reprendre la paraula Pilar Alguacil per a explicar els principals aspectes fiscals de les cooperatives de segon grau.

Per a finalitzar el seminari es va donar pas a una tertúlia entre Tomás Rojas Pacheco, director Financer i Fiscal de Cooperativas Agroalimentarias de España, i Ana Vargas, de la cooperativa de segon grau ACOPAEX.

Documentació: 

Gestió Tributaria i Comptable per a Cooperatives

Règim Jurídic de les Cooperatives de Segon Grau

ACOPAEX