UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Ampliat el termini d'inscripció en el programa Gennera “Solucions per al futur”, en col·laboració amb Ford España, Fundació València CF i LafargeHolcim

  • October 8th, 2021
Ampliación plazo Gennera

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València convoca aquest programa formatiu dissenyat per la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) en col·laboració amb tres importants entitats valencianes: Ford España, Fundació València CF i LafargeHolcim.

Les persones que completen el programa amb èxit rebran fins a 2 crèdits d'activitats de participació, un certificat acreditatiu i optaran a un premi de 300 € per a les i els integrants dels equips guanyadors de cadascun dels reptes. El termini de presentació de sol·licituds s'ha ampliat fins al 17 d'octubre de 2021.

La Universitat de València, a través de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, amplia el termini d'inscripció per a la convocatòria d'UVemprén Gennera, el programa de formació en intraemprendimiento en el qual les persones participants poden aprendre a resoldre reptes reals de l'àmbit empresarial.

Aquest programa es realitza en col·laboració amb algunes de les empreses més importants de l'ecosistema empresarial de la Comunitat Valenciana, com és el cas de Ford España, la Fundació València CF i LafargeHolcim. A més, compta amb el patrocini del Campus de l'Emprenedoria Innovadora de la Generalitat Valenciana i de Santander Universitats en el marc del Campus UVemprén-Santander Universitats.

UVemprén Gennera està orientat a formar a l'estudiantat per a emprendre dins d'una organització, proporcionant així una experiència en el món real que puga, al mateix temps, crear un espai d'innovació entre empreses i estudiants, i permetre'ls mostrar el seu talent com a emprenedors en l'àmbit corporatiu.

La convocatòria està dirigida a estudiants de grau, màster o doctorat de la Universitat de València que hagen formalitzat la seua matrícula en el curs 2021-22. Les persones seleccionades rebran una formació en metodologies innovadores, de la mà de reconeguts professionals i acadèmics. Posteriorment, podran aplicar l'après en casos reals, resolent reptes d'innovació estratègica plantejats per les empreses col·laboradores.

Tota la informació sobre dates, horaris, reptes i les bases de la convocatòria es poden trobar en aquest enllaç: https://links.uv.es/uvempren/gennera