UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Avança el programa ToxiCOIL-UV, amb xarrades sobre toxicologia ambiental i contaminants en aliments d'origen marí, per proposar solucions d'emprenedoria innovadores per part de l'estudiantat

  • May 15th, 2024
Image de la noticia

Aquesta sessió del programa formatiu ToxiCOIL (Collaborative Online International Learning in Toxicology), dirigit a l'estudiantat universitari, va tindre lloc el passat 6 de maig de 2024. Hi participaren estudiants seleccionats per al programa, de la Universitat de València, la Universitat de Cartagena (Colòmbia) i la Universitat de Medicina i Farmàcia de Cluj-Napoca (Romania), en el marc del Campus UVemprén - Santander Open Academy. A més a més, la sessió va estar lligada al RCC-Harvard Study Group “Pollutants and toxic compounds in food and environment” en la que es va donar la oportunitat que estudiantat de Harvard University participara i coneguera tant el programa ToxiCOIL_UV com l'esbós de les idees que els estudiants estan elaborant en els seus projectes.

La sessió, organitzada i dirigida pel professorat de la Universitat de València, va recaure aquesta vegada en intervencions de la Universitat de Cartagena (Colòmbia), amb ponències dels professors Dra. Karina Caballero i Dr. Jesús Olivero-Verbel, ambdós d'aqueixa Universitat. En acabar, els estudiants que ja es troben organitzats en grups i tenen planificades les seues sessions de treball online, van donar a conèixer l’esbós del que serà la seua idea d'emprenedoria amb què estan treballant. Va ser interessant conèixer també, com s'organitzen per dur endavant el projecte i la preparació dels documents d’entrega per optar als premis convocats.

Els millors projectes presentats seran guardonats amb un primer premi de 700 €, dos premis accèssit de 350 €, i fins a un màxim de 600 € en xecs regal per a gastar en La Tenda de la Universitat de València. AJG.

Enllaços d'interès:

https://rcc.harvard.edu/event/toxicoil-collaborative-online-international-learning-toxicology