UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Cinc estudiants de la Universitat de València participaran en la II edició dels premis GENNERA 5UCV

  • June 17th, 2024
Image de la noticia

Cinc estudiants de la Universitat de València participaran en la II edició dels premis GENNERA 5UCV, competició fruit de la col·laboració de les cinc universitats públiques valencianes amb l'objectiu d'impulsar l'emprenedoria i la innovació en l'àmbit universitari.

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència, a través d'UVemprén, ha animat a participar a cinc estudiants de la Universitat de València en aquesta segona edició del concurs universitari “Gennera Interuniversitari”, convocat per la Universitat d'Alacant (UA), en el marc del programa "Campus de l'Emprenedoria Innovadora i Sostenible”.

Els pròxims dies 27 i 28 de juny, estudiantat de les cinc universitats públiques competirà en equips interuniversitaris per resoldre un repte basat en la innovació social i tecnològica.

El desafiament d'aquesta edició serà desenvolupar propostes innovadores de campanyes en línia per a la indústria de la moda infantil, prenent com a inspiració l'experiència i visió compartida per Tutto Piccolo. Els participants hauran de dissenyar estratègies creatives que integren la creativitat i la tecnologia per a promoure de manera efectiva els productes de moda infantil en el mercat digital. A més, se'ls desafiarà a pensar en com aquestes campanyes poden no sols captivar a audiències globals, sinó també promoure la sostenibilitat i l'impacte positiu en la societat.

S'atorgarà el premi Gennera Interuniversitari a la millor proposta, amb un valor màxim de 1.400 €, que es distribuirà equitativament entre els membres de l'equip interuniversitari guanyador.

Les i els estudiants de la Universitat de València, participants en l'edició de GENNERA de la UV en el curs acadèmic 2023-2024, que s'integraran en equips interuniversitaris i optaran al premi són els següents:

  • Paula Alcamí Esteve, estudiant del Grau en Psicologia.
  • Pablo Cuevas Ballester, estudiant del Doble Grau en Dret i Economia
  • Mateu Ferrer Minguet, estudiant del Grau en Dret i guanyador, juntament amb dos estudiants més, de l'edició de GENNERA 2023 de la UV.
  • Álvaro Medina Gascón, estudiant del Grau en Administració i Direcció d'Empreses
  • Carol Tatiana Neiza Otalora, estudiant del Grau en Llengües Modernes i les seues Literatures, guanyadora, juntament amb dos estudiants més, de l'edició de GENNERA 2023 de la UV.

Més informació sobre el programa en aquest enllaç: GENNERA 5UCV | 27 i 28 de juny. Centre d'Ocupació (ua.es)

Des d'UVemprén els desitgem molta sort en aquest concurs interuniversitari que se celebrarà els dies 27 i 28 de juny de 2024 al Parc Científic d'Alacant, situat en la Universitat d'Alacant.