UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Directes a Madrid després de guanyar el DreamBig Challenge

  • May 10th, 2024
Image de la noticia

Tres estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València competiran a la final de l'Imagin Planet Challenge un viatge a Silicon Valley i fer de la seua idea Biotank una realitat.

Aquestes tres estudiants de l'ETSE es van presentar a la Competició d'Idees per a un millor món d'Imagin Bank: DreamBig, a la Universitat Politècnica de València. La competició va durar 3 hores i van participar-hi al voltant de 30 equips. L'equip amb la idea Biotank va ser seleccionat per un jurat com el millor per participar a l'Imagin Planet Challenge, un esdeveniment que es durà a terme a Madrid amb 10 equips finalistes que es disputaran un viatge al Silicon Valley de Califòrnia (EUA) per convertir la seva idea en realitat.

El projecte Biotank ha estat mentoritzat a la incubadora UVemprén StartUP, que és la incubadora de startups de l'estudiantat de la Universitat de València. La incubadora facilita, entre d'altres, els serveis següents:

  • Un Punt d'Assessorament Acadèmic (PAE UVempren) i un programa de mentoring estratègic per contribuir al creixement dels projectes seleccionats.
  • Accés a programes de formació i jornades tècniques segons les necessitats formatives detectades.
  • Espais de treball situats als campus de la UV i una plataforma acadèmica virtual on desenvolupar els projectes emprenedors sota la supervisió de l'equip tècnic de coordinació acadèmica del programa i de la xarxa de Preincubadores de la Universitat de València.