UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Dissenya el logo de la preincubadora d'infermeria i podologia en emprenedoria i gana 150 €

  • June 18th, 2024
Image de la noticia

La Facultat d’Infermeria i Podologia convoca el concurs “Dissenya el nostre logo en emprenedoria” amb el qual se cerca crear el logo de la preincubadora de la Facultat d’Infermeria i Podologia de la Universitat de València.

El premi per al guanyador del concurs és de 150 euros.

Podrà participar en aquest:
- Tot l'estudiantat d'estudis oficials de la Universitat de València, grau, màster i doctorat, matriculats en el curs 2023-2024 en estudis oferits per la Facultat d’Infermeria i Podologia.
- Tot personal tècnic, de gestió i d'administració i serveis (PTGAS), personal docent i investigador (PDI), personal investigador i investigador en formació, que es trobe en actiu durant tot el procés de resolució del concurs i amb ubicació del lloc de treball en la Facultat d’Infermeria i Podologia.
Els dissenys podran ser presentats per més d'un participant. En la sol·licitud s'indicarà si la participació és a nivell individual o per equips, detallant els membres integrants de cada equip.

Cada participant només podrà presentar una proposta.

El termini per a la presentació és des de l'endemà de la seua publicació en el Tauló Oficial d'Anuncis de la UV fins al 20 de setembre de 2024 a les 14.00 hores, moment en què finalitzarà el termini de presentació de sol·licituds.

Les sol·licituds es presentaran a través del formulari d'inscripció disponible en aquest enllaç a través d'una instància general disponible en el registre electrònic de la Universitat de València dirigida a la Facultat d’Infermeria i Podologia a través del tràmit específic Logo Emprenedoria i aportant la documentació que es detalla a continuació.
Requisits tècnics del logo:
a) Logo en color i logo en blanc i negre
b) Format .png, .jpg i vectorial
c) Grandària 29.7 cm x 42 cm
d) S'enviaran en arxiu comprimit
e) Els logos presentats han de ser originals, dissenyats pel participant o equipe participant en exclusiva per a aquest concurs.

Descarregar Resolució i Bases