UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa UVemprén LAB reunix tres emprenedors de la UV en la taula redona "Joves que investiguen i emprenen"

  • May 23rd, 2024
Image de la noticia

Ana Belén Millán, Beatriz Atienza  i Jordi Hernández, estudiants de la UV, han compartit amb els participants en el programa UVemprén LAB les seues experiències emprenedores.

Este acte ha comptat amb la presència d'estos tres joves emprenedors que van començar la seua formació en emprenedoria en els diferents programes i cursos organitzats per UVemprén, i ha estat dinamitzada per Rafael García, director de UVemprén.

Anabel Millán ens ha parlat sobre "Cucare" que, entre altres, es dedica a la detecció i prevenció de patògens en colònies d'insectes. Per la seua part Jordi Hernández, guanyador de la passada edició de UVemprén LAB, ens ha comptat en què consistix "Chemiaware", que desenvolupa sensors químics per a la detecció de drogues de submissió química. I també ha participat Beatriz Atienza de "ISYDECT", una startup focalitzada en la senyalització intel·ligent per a entorns urbans que té com a objectiu reduir la sinistralitat entre vehicles de mobilitat personal i vehicles de carretera.

Prenent com a base l'experiència dels ponents, s'han debatut qüestions útils per a implementar els projectes de les persones participants com:

  • Comprendre la motivació darrere de la teua emprenedoria ajuda a connectar amb el teu públic objectiu i a crear missatges de màrqueting més efectius.
  • Identificar la raó d'existir de la teua oferta és fonamental per a comprendre el sentit del teu negoci.
  • Explorar quin és el diferenciador únic què et fa destacar enfront de la competència.
  • Considerar com les nostres propostes canvien la vida de les persones o milloren els seus negocis.
  • D'esta manera els alumnes han pogut conéixer de primera mà casos reals, resoldre dubtes i entaular una conversa molt enriquidora amb ells.

Després d'esta taula redona han continuat les sessions formatives, que finalitzaran divendres que ve 24/05 amb la presentació dels projectes davant la comissió d'avaluació.