.jpg)
Les instal·lacions de la incubadora universitària UVemprénStartUP han acollit la sessió d'avaluació de 13 magnífics projectes emprenedors de l'estudiantat de doctorat de la Universitat i el lliurament dels premis UVemprénLAB 2024.
La Comissió d'Avaluació presidida per la professora de la Facultat d'Economia de la Universitat de València Lola Garzón Benítez, a la qual han acompanyat com a vocals, la Cap del Servici d'Emprenedoria i Internacionalització de la Generalitat Valenciana, Gemma Plaza, i els responsables de les preincubadores de la Facultat de Física, Santiago González de la Hoz, i de l'Escola de Doctorat, Javier Ribera i amb Rafa García Martínez, director de UVemprén, com a secretari.
Des de la 9.00 s'han presentat 13 projectes de negoci de totes les àrees de coneixement: Geografia i Història, Farmàcia, Medicina i Odontologia, Dret, Psicologia i Logopèdia, Química, Física, Filosofia i Ciències de l'Educació, Ciències Socials, Ciències Biològiques i ETSE. La Comissió ha reflectit en l'acta la qualitat i l'interés científic i empresarial de totes les propostes presentades.
La cerimònia de clausura i lliurament de premis ha estat conduïda, en representació de la vicerectora d'Innovació i Transferència, per la Directora de l'Escola de Doctorat, Mariam Tórtola a la qual han acompanyat, en representació de la Directora General d'Emprenedoria i Internacionalització de la Generalitat Valenciana, Gemma Plaza i per Rafael García en representació de UVemprén.
Finalment els projectes premiats han sigut:
- 🥉 En tercer lloc s'ha classificat el projecte "HealthyNurture", proposat per Sara Bressanutti i Isabel Rodríguez Moreno, doctorandes del programa de neurociències. Han guanyat un premi de 2️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ euros.
- 🥈 En segon lloc, el projecte "NanoPlanticles" proposat per Maria Cholvi Simó, doctoranda del programa de Parasitologia Humana i Animal i per Aránzazu González, María Manzaneque i Christian Sánchez del doctorat de medicina. També han guanyat un premi de 2️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ euros.
- 🥇Omar Hernández López, estudiant del doctorat de fisiologia és el promotor d'esta startup que ha guanyat el primer premi d'este concurs dotat amb 5️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ € amb "enoX-Healthy" una beguda energètica eficient i saludable generada a partir de la remolatxa.
Enhorabona a totes i tots els participants per haver completat l'exigent programa formatiu amb èxit.