UVemprénUniversitat de València Logo del portal

"enoX-Healthy" una beguda energètica generada a partir de remolatxa guanya el concurs UVemprénLAB per a estudiants de doctorat de la UV que patrocina la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana

  • May 27th, 2024
Image de la noticia

Les instal·lacions de la incubadora universitària UVemprénStartUP han acollit la sessió d'avaluació de 13 magnífics projectes emprenedors de l'estudiantat de doctorat de la Universitat i el lliurament dels premis UVemprénLAB 2024.

La Comissió d'Avaluació presidida per la professora de la Facultat d'Economia de la Universitat de València Lola Garzón Benítez, a la qual han acompanyat com a vocals, la Cap del Servici d'Emprenedoria i Internacionalització de la Generalitat Valenciana, Gemma Plaza, i els responsables de les preincubadores de la Facultat de Física, Santiago González de la Hoz, i de l'Escola de Doctorat, Javier Ribera i amb Rafa García Martínez, director de UVemprén, com a secretari.

Des de la 9.00 s'han presentat 13 projectes de negoci de totes les àrees de coneixement: Geografia i Història, Farmàcia, Medicina i Odontologia, Dret, Psicologia i Logopèdia, Química, Física, Filosofia i Ciències de l'Educació, Ciències Socials, Ciències Biològiques i ETSE. La Comissió ha reflectit en l'acta la qualitat i l'interés científic i empresarial de totes les propostes presentades.

La cerimònia de clausura i lliurament de premis ha estat conduïda, en representació de la vicerectora d'Innovació i Transferència, per la Directora de l'Escola de Doctorat, Mariam Tórtola a la qual han acompanyat, en representació de la Directora General d'Emprenedoria i Internacionalització de la Generalitat Valenciana, Gemma Plaza i per Rafael García en representació de UVemprén.

Finalment els projectes premiats han sigut:

  • 🥉 En tercer lloc s'ha classificat el projecte "HealthyNurture", proposat per Sara Bressanutti i Isabel Rodríguez Moreno, doctorandes del programa de neurociències. Han guanyat un premi de 2️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ euros.
  • 🥈 En segon lloc, el projecte "NanoPlanticles" proposat per Maria Cholvi Simó, doctoranda del programa de Parasitologia Humana i Animal i per Aránzazu González, María Manzaneque i Christian Sánchez del doctorat de medicina. També han guanyat un premi de 2️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ euros.
  • 🥇Omar Hernández López, estudiant del doctorat de fisiologia és el promotor d'esta startup que ha guanyat el primer premi d'este concurs dotat amb 5️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ € amb "enoX-Healthy" una beguda energètica eficient i saludable generada a partir de la remolatxa.

Enhorabona a totes i tots els participants per haver completat l'exigent programa formatiu amb èxit.