UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Idees MOTIVEM: 175 equips inscrits, un 11% més que en 2022

  • March 3rd, 2023
Image de la noticia

Idees MOTIVEM, el programa que desenvolupa la Universitat de València en col·laboració amb la Fundació Universitat-Empresa ADEIT, gràcies al finançament de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, té com a objectiu fer costat al desenvolupament d'idees en equip, oferint l'oportunitat de formació posterior per a elaborar projectes professionals individuals.

Un total de 175 equips, compostos per 741 estudiants i 144 docents, s'han inscrit per a participar en una nova edició de la competició Idees MOTIVEM 2023.

En aquesta edició, que ha comptat amb un 11% més d'inscripcions d'equips que l'anterior, el caràcter interdisciplinari torna a ser una de les singularitats de la competició en la qual se seleccionaran 20 equips finalistes.

En la primera fase, l'alumnat inscrit en Idees MOTIVEM podrà accedir a formació específica per a millorar el funcionament de l'equip i l'elaboració de la idea. Dividida en tres sessions, s'impartiran sis mòduls amb recomanacions per a una comunicació eficaç; casos pràctics; propietat intel·lectual i protecció de dades; matemàtiques per al dia a dia; gestió d'equips; i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Els equips compten fins al 3 d'abril per a poder desenvolupar i presentar les seues idees, coordinats per un docent MOTIVEM.

En la següent fase, la creativitat, la coherència, la resolució de necessitats socials, la interdisciplinarietat i la presentació seran algunes de les qüestions que valorarà el jurat per a l'elecció dels 20 equips finalistes.

Idees MOTIVEM permet a l'alumnat de la Universitat de València posar en pràctica una sèrie de competències amb l'objectiu de millorar la seua ocupabilitat futura. Iniciativa, creativitat i comunicació, entre altres, els ajuden a generar, desenvolupar i presentar les idees en equip, amb la coordinació del professorat.