UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial celebra en la Facultat de Dret la primera jornada del Cicle Universitari d'Autoocupació Sostenible

  • September 21st, 2021
L'Aula Empresocial celebra en la Facultat de Dret la primera jornada del Cicle Universitari d'Autoocupació Sostenible

El dilluns 20 de setembre va tindre lloc la primera sessió del Cicle Universitari d'Autoocupació Sostenible, titulada «Societats Laborals», en el Saló de Graus de la Facultat de Dret. El cicle és finançat per la Generalitat Valenciana i la Universitat de València i coordinat per l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la UV i la Diputació de València.

Amb el títol «Societats Laborals», la jornada va estar dedicada a l'emprenedoria sostenible i el paper clau de les societats laborals per a superar els reptes d'un món en constant procés de transformació.

Zulima Pérez Seguí, directora general de Coordinació del Diàleg Social de la Generalitat Valenciana; M. Adela Valero Aleixandre, vicerectora d'Ocupació i Programes formatius de la Universitat de València; i Mariola Mas, vicedegana de Qualitat, Formació, Cultura i Projecció Social de la Facultat de Dret de la Universitat de València, van ser les encarregades d'inaugurar aquesta primera sessió.

A continuació, va tindre lloc la conferencia «Emprenedoria sostenible a través de la Societat Laboral», impartida per Antonia Sajardo, professora titular de la Universitat de València i membre de l'Aula Empresocial. Li va seguir la intervenció de Pilar Alguacil, catedràtica de la Universitat de València i directora de l'Aula Empresocial, amb la ponència «Perspectiva jurídica de les Societats Laborals i els ODS». Li va seguir la conferència «La Societat Laboral i el repte de la Sostenibilitat», a càrrec de Pilar Guillén, tècnica de l'Agrupació Empresarial de Societats Laborals i Economia Social (AESAL).

Després d'una breu pausa, va començar la taula redona de bones pràctiques en la qual van participar les societats laborals: Informació de Valor, I-Marqués i Dismuntel. Per a tancar l'acte, Andrea Rey, professora del ESIC Business & Màrqueting School, va exposar les principals conclusions de la jornada.

La següent sessió del Cicle Universitari d'Autoocupació Sostenible se celebrarà el 19 octubre a partir de les 10.00 hores a l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia de la Universitat de València, i estarà dedicada a les Empreses d'Inserció.

La inscripció es pot realitzar a través d'aquest enllaç.

Images: