UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial celebra una jornada sobre entorns amables en l'empresa

  • June 20th, 2022
L'Aula Empresocial celebra una jornada sobre entorns amables en l'empresa

El passat 23 de maig va tindre lloc una nova jornada del cicle sobre Organitzacions conscients, que l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València organitza amb la col·laboració i finançament de Caixa Popular.

L'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) va continuar el passat 23 de maig amb el programa del primer cicle de jornades «Organitzacions conscients», en col·laboració i finançament de Caixa Popular. L'objectiu d'aquest cicle s'emmarca en un dels pilars fonamentals de la Universitat de València, com és la transferència de coneixements a la societat.

A través de les diferents jornades es pretén aprofundir en temes de caràcter multidisciplinari que afecten el desenvolupament de les organitzacions i per tant a les persones que les conformen. Aquesta tercera jornada es va realitzar en la Cambra de Comerç de València i va girar entorn dels «Entorns amables en l'empresa: la gestió de les emocions». La conferència marc en aquesta ocasió va ser realitzada per Emili Altur Mena.

Es pot visualitzar la jornada en el següent enllaç.