UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial de la Universitat de València i la Diputació de València celebra tres jornades del cicle sobre Organitzacions Conscients

  • June 13rd, 2022
L'Aula Empresocial de la Universitat de València i la Diputació de València celebra tres jornades del cicle sobre Organitzacions Conscients

Ja estan disponibles en YouTube els vídeos de les tres jornades que ha realitzat en les últimes setmanes l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València, emmarcades en el I Cicle de Jornades «Organitzacions conscients» que compta amb el finançament de Caixa Popular.

La primera de les jornades va tindre lloc el passat 3 de març en la seu de Caixa Popular, i va girar entorn de la «Tecnologia blockchain al servei de l'impacte social». En primer lloc, Paco Alós Alabajos, de Caixa Popular, va inaugurar la Jornada. A continuació, la professora de la UV Antonia Sajardo va presentar la ponència «Què és una organització conscient?», per a seguidament passar al col·loqui amb Pilar Alguacil, directora de l'Aula Empresocial, sobre «La digitalització i l'Agenda 2030» i amb Salva Pérez amb la conferència sobre Tecnologia blockchain al servei de l'impacte social. Finalment, Antonia Sajardo presentà les conclusions de la Jornada. El vídeo de la jornada es pot trobar en aquest enllaç.

La segona jornada es va realitzar el 31 de març en la Facultat d’Economia de la Universitat de València, i portava per títol «Èxit i felicitat: reinventant conceptes». La conferència marc en aquesta ocasió va ser realitzada per Jaume Gurt. Es pot visualitzar la jornada en el següent enllaç.

Finalment, el passat 29 d'abril es va celebrar la tercera de les jornades a l'Hospital IMED de la ciutat de València, entorn de «La promoció de la salut en les organitzacions», amb una conferència principal a càrrec d'Ángel Escudero que es pot trobar en aquest enllaç.

L'objectiu d'aquest cicle s'emmarca en un dels pilars fonamentals de la Universitat de València, com és la transferència de coneixements a la societat. A través de les diferents jornades es pretén aprofundir en temes de caràcter interdisciplinari que afecten el desenvolupament de les organitzacions i per tant a les persones que les conformen.