UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial realitza en la Facultat de Filosofia la segona jornada del Cicle sobre Autoocupació Universitària Sostenible

  • October 20th, 2021
L'Aula Empresocial realitza en la Facultat de Filosofia la segona jornada del Cicle sobre Autoocupació Universitària Sostenible

El passat 19 d'octubre es va celebrar la segona de les jornades pertanyents al Cicle sobre Autoocupació Universitària Sostenible que l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) està organitzant en cadascun dels campus de la Universitat de València. En aquesta ocasió es va celebrar a l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació del campus de Blasco Ibáñez.

La Jornada va ser inaugurada per M. Adela Valero Aleixandre, vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, i Rosa Mª Bo Bonet, degana de la Facultat de Filosofia de la Universitat de València. A continuació, es va donar pas a la taula de conferències, moderada per Davinia Palomares Montero, directora del Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de València, en la qual van intervindre la professora de la Universitat de València Antonia Sajardo Moreno i la directora de l'Aula Empresocial, Pilar Alguacil Marí.

Després, es va donar pas a la taula redona de bones pràctiques, que va estar composta per Cristina Santaisabel, monitora d’Arropa; Ainhoa Sanz, responsable de A puntadas; Saioa Beotegui, educadora de Koopera Mediterranea; i Joy Raolat, membre d’Integras Tú. Aquesta taula va ser moderada per Fernando Marhuenda Fluixá, catedràtic de Didàctica i Organització Escolar i representant del Grup d'investigació Transicions de la Universitat de València.

Seguidament, Teresa Lázaro, de l'Associació Valenciana d'Empreses d'Inserció, va parlar de les pràctiques sostenibles de les Empreses d'Inserció. Finalment, Andrea Rey, professora d’ESIC Business School, va exposar les principals conclusions de la Jornada.

Aquest Cicle de Jornades d'Autoocupació Universitària està format per tres Jornades: la primera, societats laborals, realitzada el 20 de setembre en la Facultat de Dret; la present, empreses d'inserció, i l'última, sobre empreses sostenibles, està prevista per al 2 de novembre en format en línia, organitzada per la Facultat de Farmàcia.

Aquesta activitat és finançada per la Direcció de Coordinació de Diàleg Social de la Presidència de la Generalitat Valenciana, el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius a través de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén), el Ministeri de Treball i Economia Social i l'Aula Empresocial.

Images: