UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'Estudiant a Empresari lliura els premis del Concurs als millors “Projectes Empresarials 2017”

  • May 11st, 2017
Image de la noticia

La Càtedra d'Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'Estudiant a Empresari va realitzar l'11 de maig el lliurament de premis del concurs als millors “Projectes Empresarials 2017”. La jornada va començar amb la preparació dels stands on els participants van exposar la presentació de les seues idees empresarials. En aquesta 10a. edició va haver-hi deu projectes finalistes del concurs de més de quaranta projectes presentats. Al llarg del matí els promotors van tenir la possibilitat d'exposar el seu projecte davant el jurat de l'acte, el degà de la Facultat d’Economia i els diversos assistents.

Aquest concurs està emmarcat dins del pla de “Cooperació amb Secundària” amb el qual s'intenta crear un vincle amb professors i estudiants d'ensenyament secundari per a intercanviar experiències i coneixements. A més de fomentar i estimular l'activitat emprenedora entre els joves, premiar el sentit de la creativitat, potenciar el desenvolupament d'habilitats, la presa de decisions, la resolució de conflictes i el treball en equip dels estudiants.

Durant l'acte es va realitzar el lliurament de premis als guanyadors del concurs dels millors Projectes Empresarials. El projecte guanyador es va lliurar al projecte “DWEAR” dissenyat per Lorena López Ruiz, Laura López Picazo i Raquel Laderas Ruiz, estudiants de l'IES Ramón Muntaner de Xirivella i dirigit pel professor Santos Tomás Núñez. Altres dos projectes que han resultat premiats són: “EQUALIA.”, de l'equip d'estudiants del Col·legi Martí Sorolla de València i dirigit pel professor Luis David García Chaves, ha aconseguit el segon premi i “XTREME KRISIS”, dirigit per Inmaculada Pina Martínez, del CIPFP Mislata.

Finalment, va tenir lloc un vi d'honor d'agraïment per a tots els participants i assistents a l'acte.