UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València convoca la segona edició d'ARTemprén, un concurs d'emprenedoria en art contemporani i patrimoni cultural, dotat amb 10.000 € en ajudes amb el patrocini de Santander Universidades

  • February 11th, 2023
La Universitat de València convoca la segona edició d'ARTemprén, un concurs d'emprenedoria en art contemporani i patrimoni cultural, dotat amb 10.000 € en ajudes amb el patrocini de Santander Universidades

Obert el termini per a participar en ARTemprén, un concurs dirigit a l'estudiantat de la UV l'objectiu del qual és proporcionar formació i ajudes econòmiques a persones interessades a emprendre en l'àmbit de l'art contemporani i del patrimoni cultural.

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència convoca aquestes ajudes amb el patrocini de Santander Universidades i en col·laboració amb la Col·lecció Martínez Guerricabeitia per a facilitar a l'estudiantat un programa formatiu en tècniques d'emprenedoria innovadora i assessorament que li permeta impulsar la seua idea de negoci en l'àmbit del mercat i la gestió de l'art contemporani i el patrimoni cultural.

Les persones participants hauran de descriure breument una idea de negoci en fase inicial que es desenvoluparà al llarg del concurs i que donarà com a resultat final un projecte o prototip de producte o de servei. Una comissió d'avaluació seleccionarà els tres millors projectes que rebran una ajuda de 5.000 € per al primer classificat i dues ajudes de 2.500 € per al segon i el tercer classificat respectivament. Aquestes ajudes es destinaran a la implementació dels respectius projectes seleccionats.

És necessari acreditar la matricula en una titulació oficial de grau, màster o doctorat de la Universitat de València o en algun dels títols propis de la Universitat de València de “Expert universitari en mercat i gestió d'art contemporani” o de “StartUp Management” durant el curs 2022/2023.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 14 de febrer de 2023 (inclusivament).

Més informació en la web del concurs.